Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 934 m² bez realitkyStaročeská náves, Vejprnice - Vejprnice, Plzeňský kraj

Staročeská náves, Vejprnice - Vejprnice, Plzeňský kraj
Cena2 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 172 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rovinatou stavební parcelu pravidelného obdélníkového tvaru o rozloze 934 m2. Nachází se na jižním svahu v obci Vejprnice v klidné oblasti Na Chrastech v nové zástavbě rodinných domů a dle územního plánu je pozemek určen pro čisté bydlení, tedy pro výstavbu RD. Pozemek disponuje všemi inženýrskými sítěmi (voda, elektřina, plyn, kanalizace), příjezdovou cestou a sloupkem s elektrickou a plynovou přípojkou na okraji pozemku, na jehož údržbu se vztahuje věcné břemeno společnosti ČEZ. V obytné zóně je vybudována nová asfaltová komunikace včetně veřejného osvětlení. Pozemek není zatížen žádnou právní vadou a je plně připravený k okamžité výstavbě rodinného domu, nebo je možné jej využít jako investici do budoucna.

Obec Vejprnice je vyhledávanou oblastí k bydlení díky veškeré občanské vybavenosti a výbornému dopravnímu spojení (centrum Plzně, dálnice D5 – obojí cca 10 minut).

Jsme přímí majitelé pozemku a kvůli zaměstnání upřednostňujeme komunikaci přes e-mail. RK prosíme nevolat ani nepsat. Veškeré potřebné dokumenty a právní záležitosti si zajistíme sami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509547
VlastnictvíOsobní
Plocha 934

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.