Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 554 m² bez realitkyGolčův Jeníkov - Golčův Jeníkov, Kraj Vysočina

Rezervováno
Golčův Jeníkov - Golčův Jeníkov, Kraj VysočinaVybaveno
Cena550 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 373 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dobrý den, nabízíme k prodeji rekreační chatu v katastru města Golčův Jeníkov. Samotný objekt se nachází tři kilometry od Golčova Jeníkova na okraji malé vesničky Římovice.

Jedná se o dřevostavbu dvojpodlažní chaty. V přízemí se nachází místnost o velikosti 5x4 metry s kuchyňkou, záchod a v patře podkrovní pokoj. Horní místnost je zateplena minerální vatou. Vytápění je prováděno kamny na tuhá paliva. Dřevo, dřevěné brikety. Pod chatou je malý sklípek. Stavba stojí na pozemku (zahradě) 554 m2. Je zde zavedena elektřina, 230/380 V, vrt s pitnou vodou, jímka. V roce 2019 bude realizována vodovodní přípojka. V současné době je zaměřena vodovodní šachta a zpracovává se projekt. V přípravné fázi je stavba kanalizace. Zahrada je ve svahu, terasovitě upravena. Na zahradě je kůlna na nářadí a v roce 2017 postavená pergola. Několik ovocných stromů. Jinak je zahrada řešena vyloženě jako rekreační. Auto je možné parkovat na pozemku.

Pokud hledáte klid v přírodě, toulání po lese a sběr hub, pak je to nabídka právě pro Vás.

Příjezdová cesta k chatě končí lesní pěšinou v lese. Díky tomu, není v okolí žádný silniční provoz. Chata je umístěna ve svahu nad potokem v jedné řadě s ostatními. Od ostatních chat, které jsou na protější straně je oddělena lesním porostem. +420605183192

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509602
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha554
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.