Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 130 m² bez realitkyVamberská, Praha - Letňany

Vamberská, Praha - LetňanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné35 900 Kč

+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronájem 3 (z celkem 4) řadových rodinných domů 5 + KK + spíž + komora + 2. WC + prádelna + garáž + 2. parkov. stání + terasa + zahradní bouda + samostatná oplocená zahrada v klidném prostředí nejhezčí lokality starých Letňan, v těsném sousedství parku Stará Náves.

Veškeré informace na WWW.LETNANY.EUWEB.CZ. Volný bude jen dům L1 (č.p. 870). Fotografie interiéru jsou přímo z tohoto domu L1.

Cena je za čisté nájemné a vychází z 277 Kč/m2 (průměrná cena v Praze za byt dnes činí 350 Kč/m2). Služby: pronajímateli se platí pouze zálohy na vodné/stočné (samostatný vodoměr), nájemce na sebe převede elektroměr, plynoměr a popelnici). Preferuji firmu - plátce DPH (nájemné by bylo měsíčně fakturováno) např. jako showroom, kancelář/pracovna, služební byt zaměstnance, nikoliv jako ubytovna!

Provize se neplatí žádná (přímý majitel). Kauce je ca 1,5x nájmu (vč. DPH).

Jedná se o novostavby (kolaudace 05/2018) vybavené ihned k nastěhování: vestavěné šatní skříně, věšák/botník, regály ve spíži, zahrad. boudě a garáži, kuchyně s vestavěnou varnou deskou, troubou, digestoří, MW troubou, myčkou a lednicí, barový pult, osvětlovací tělesa, žaluzie ve všech oknech a pod. Velká francouzská okna. Koupelny jsou vybaveny velkou vanou se sprchovým koutem, velkým 2-umyvadlem, bidetem, WC, velkým vestav. zrcadlem, podumyvadlovou a nástěnnou skřínkou. V přízemí další WC s umyvadlem se skříňkou a vestav. zrcadlem. Navíc samostatná komora, spíž a prádelna/sušárna. Bez dalšího nábytku.

Domy jsou výrazně zatepleny, což podstatně snižuje náklady na vytápění: tepelné ztráty pouhých 4,5 kW/1 RD.

Součástí každého domu je garáž (dálkově otevír. vrata) pro 1 auto + parkovací stání pro 2. vozidlo přímo na pozemku. Další 3. vyznačené parkov. místo je i před každým domem (mezi chodníkem a silnicí).

Každý dům má velkou venkovní jižní terasu, zahradní domek (2,5 x 1,2 m) na nářadí a pod. (plocha 3 m2 není zahrnuta v podl. ploše domu), venkovní el. zásuvku + venkovní vývod vodovodu a podzemní nádrž na dešťovou vodu s čerpadlem pro zalévání zahrady.

Vytápění je plynové (kondenzační kotel + 160l boiler), teplá voda má cirkulaci, vstupní dveře do domu jsou bezpečnostní, jednotlivé ŘRD jsou odděleny protihlukovými akustickými izolacemi a dvojitými aku stěnami, veškeré příčky jsou zděné, dřev. dveře vč. obložkových zárubní, na podlahách vinylové lamely, schodišťové stupně jsou z dub. masivu.

Zahrady jsou zatravněné (trávník. koberec) s drobnou zelení či stromy.

Každý dům má samostatné číslo popisné, samostatné přípojky, měření elektr. energie, plynu a vody. Domy nemají žádný společný prostor.

Kontakt na majitele: Ing. Jan Hlaváč, e-mail: panprojekt@post.cz; mobil: +420 603 887 968.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509829
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 6. 2019
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha130
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.