Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyHrdlořezská, Praha - Hrdlořezy

Hrdlořezská, Praha - HrdlořezyČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Coby vlastník nabízím k prodeji krásný slunný byt o velikosti 2+kk, 66 m2 včetně balkonu 12 m2 (54+12m2) v novostavbě v Praze 9 – Hrdlořezech, ulice Hrdlořezská 209/10.

Kryté garážové stání v suterénu domu je součástí bytu a je zahrnuto v ceně.

Byt je na kraji domu, ve druhém patře ze tří, orientovaný na dvě světové strany (JZ, SZ), dispozičně výborně vyřešený, s výhledem na náves a zeleň starých Hrdlořez.

Účelně vyřešená komora v bytě.

Společný sklep v suterénu domu.

WC a koupelna zvlášť.

Neprůchozí pokoje.

Bezpečnostní dveře v bytě (+2 zámky) i v domě (elektrický zámek).

Vyšší standard vybavení (sanita Grohe, velká rohová vana, dlažba + dřevěné podlahy, dřevěná eurookna, kuchyně na míru vč. vestavěné lednice, vestavěné myčky šíře 60 cm, vestavěného el. sporáku a sklokeramické varné desky značek Whirlpool a Electrolux, velká a hluboká precizně zpracovaná vestavěná skříň v ložnici). Velmi kvalitní zpracování projektu se odráží i v izolaci domu a bytu = nízké náklady za teplo (mohu doložit). Byty jsou vytápěny centrálním plynovým kotlem (každý byt má vlastní digitální měřák na teplo).

Byt je nabízen bez vybavení (pouze s výše uvedeným).

Dům s výtahem je součástí malého projektu čtyř třípatrových domů, uprostřed nichž je udržovaná zeleň, na okraji pozemku je uzamykatelné oplocené a vybavené malé hřiště pro děti s výhradním vstupem pro rezidenty. Nejbližší okolí sestává z hrdlořezské návsi, původních domků a zeleně, nehrozí tedy další výstavba – není kde. Přímo u domu je zastávka přibližovacího autobusu, 2 minuty pěšky od domu je zastávka dalších autobusů vč. nočního, 10 minut pěšky jsou tramvaje vč. noční. Na metru busem za 7 minut (trasa A i B). Kousek za domem teče Rokytka a začíná park a les, o kousek dál je začátek parádní cyklostezky (asi nejdražší v ČR :) ), která Vás dovede až do centra města. Klidné, nehlučné bydlení se slušnými sousedy. Celá tato oblast Hrdlořez je neprůjezdná, je zde tedy velmi malý provoz aut.

K dispozici stabilní a rychlý pevný internet a společný satelit na střeše. Jsem přímým majitelem bytu. Právní záležitosti jsou zahrnuty v ceně prodeje. Byt je k dispozici ihned.

As an owner I offer for sale a beautiful sunny flat 2 + kk, 54 sqm plus a large balcony 12 sqm in new building in Prague 9 - Hrdlorezy, street Hrdlorezska 209/10.

The covered garage in the basement of the house is part of the apartment and is included in the price.

The apartment is on the edge of the house, on the second floor of three, oriented on two world sides (SW, NW), layout excellently, overlooking the semitrailer and greenery of old Hrdlořezy. 54 m2 + 12 m2 balcony + common cellar in the basement of the house. WC and bathroom separately. Outpatient rooms. Security door in the apartment (+2 locks) and in the house (electric lock).

Higher standard equipment (Grohe sanitation, large corner bathtub, pavement + wooden flooring, wooden euro-windows, custom kitchen including built-in fridge, built-in 60 cm wide dishwasher, built-in electric stove and Whirlpool, Electrolux and Bosch glass ceramic hob, deep prefabricated built-in wardrobe in the bedroom). The chamber is part of the apartment. Very good project processing is reflected in insulation of the house and apartment = low heat costs (I can prove). The apartments are heated by a central gas boiler (each apartment has its own digital heat meter).

Apartment is offered without equipment (only with the above).

The house with elevator is part of a small project of four three-storey houses, in the middle of which is maintained greenery, on the edge of the land is lockable fenced and equipped small playground for children with exclusive entrance for residents. The closest neighborhood consists of threshing greenhouse, original houses and greenery, there is no further construction - not where to build. Right next to the house there is a bus stop, 2 minutes away from the house there is a stop of other buses incl. night bus, 10 minutes on foot are trams incl. night tram. 7 minutes by bus (line A and B). A little behind the house runs Rokytka and starts the park and the forest, just a short distance away is the beginning of a great bike trail (probably the most expensive in the Czech Republic :)), which will lead you to the city center. Quiet living with decent neighbors. The whole area of ​​the throat is inconvenient, so there is very little car traffic.

There is a stable and fast fixed internet and a shared satellite on the roof. I am the direct owner of the flat, so you do not pay a real estate commission. Legal issues are included in the sale price. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510180
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 3. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha66
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.