Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyBartoškova, Praha - Nusle

Rezervováno
Bartoškova, Praha - NusleMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmeme krásný Loftový Byt 1+KK 30 m2 6.patro v novostavbě z roku 2015 se skvělým výhledem na Havlíčkovy sady (Grébovka), Vinohrady, Žižkov, Vršovice, Žižkovskou věž, Petřínskou rozhlednu atd. Jedná se o kompletní rekonstrukci z roku 2015, kdy byla bývalá továrna ETA/REGULA přestavěna na bytové jednotky (původní je pouze železobetonová konstrukce). Dům nese název LIBERTY BUILDING. V domě bylo zachované dvouramenné schodiště spolu s vysokými stropy v bytech - cca 3,3 metru (standard je 2,4 m - 2,6 m). Dům je vybavený výtahem a je bezbariérový.

Byt byl dodělán/vybaven začátkem roku 2018. Díky vysokým stropům bylo možné v bytě vybudovat patrové spaní, kde je připravena nová kvalitní matrace pro 2 osoby (160 cm x 200 cm). V bytě je položena podlaha z dubového dřeva laděná do šedé barvy. V bytě jsou na zakázku speciální protihluková okna (čtyřskla a dvě folie), která zajišťují maximální komfort a naprostý klid. Bezpečnostní dveře spolu s bezpečnostním zámkem. V bytě je kompletně vybavená kuchyň HANÁK. Součástí kuchyně je lednice s mrazákem, myčka, trouba spolu s mikrovlnou troubou, indukční varná deska, tři koše na tříděný odpad, rychlovarná konvice. V kuchyni je dále vybavení v podobě hrnců, talířů, příborů, nožů atd. V obývací části bytu je sedačka BUTLERS, komoda na TV a také TV SAMSUNG spolu s BLURAY přehrávačem od PHILIPS, skleněný konferenční stolek a dekorace. Dále je zde jídelní/pracovní stůl z technického kamene TECHNISTONE dvě židle a lavice. Na oknech jsou závěsy, které při zatažení dokážou byt zcela zatemnit. V předsíni je vestavěná skříň se zrcadly a se spoustou úložného prostoru. V koupelně je sprchový kout, toaleta a umyvadlo, dále pračka ELEKTROLUX, komoda pod umyvadlem, umyvadlová skříňka nad umyvadlem se zrcadlem a osvětlením, topný žebřík, věšák na prádlo apod.

Při zařizování bytu byl kladen maximální důraz na detail, a proto byly použity velmi kvalitní materiály spolu s kvalitními spotřebiči. Bylo dbáno na pohodlí uživatelů, a proto byl byt dovybaven protihlukovými okny či protihlukovými a protipachovými zpětnými klapkami na digestoř a větrák v koupelně. Také byl byt zařízen tak, aby jej bylo možné užívat ihned bez jakýchkoliv investic do vlastního vybavení. V bytě proto naleznete i takové detaily jako jsou háčky v koupelně a předsíni, schůdky pro obsluhu vyšších poliček ve skříni či kvůli mytí oken nebo dokonce i vysavač MIELE.

V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost. Nedaleko je autobusová zastávka Kloboučnická. Tramvajová zastávka Horky či 7 min chůze je Náměstí bratří synků. Do 10-ti min chůze je také dostupné nádraží Vršovice. Dostupnost do centra s MHD je do 10-ti minut. Např. za 9 min Václavské náměstí. Autem v závislosti na dopravě cca 5 min.

Hledáme pouze seriózního nájemníka, který bude o byt pečovat jako o vlastní. Neplatíte žádnou provizi RK, jsme přímý majitelé. Cena je platná pro 1 nájemníka, což je i naše preference. V případě 2 nájemníka je účtováno + 1.000 Kč.

Cena je celková včetně všech poplatků na byt a el. energie.

Prohlídky možné ihned

V bytě je možné zařídit internet od UPC.

Hlavní výhody: Kompletně zařízený byt / Překrásný výhled na Prahu / Fantastická dopravní dostupnost / Ticho a klid

Prosíme Realitní makléře a RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510235
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha30
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKloboučnická
🚶 317 m (4 min)
PoštaPraha 416
🚘 866 m (3 min)
Obchod
🚶 337 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 608 m (7 min)
RestauraceNa Tetíně
🚶 315 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 600 m (7 min)
ŠkolaŠkola Mendíků
🚶 639 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 396 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Nusle
🚘 1 773 m (6 min)
Hřiště
🚶 453 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.