Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyK Lukám, Praha - Libuš

K Lukám, Praha - LibušVybaveno
Cena4 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 314 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji zrenovovaný slunný byt 3+1, plně zařízený s krásným výhledem. Velikost celkem 77 m2, včetně lodžie a sklepní kóje, v 6 nadzemním podlaží s výtahem. Prodej možný i bez zařízení.

Lokalita: klidná část Prahy 4 Libuš, v blízkosti Modřanská rokle, Kunratický les, 10 min. busem zastávka Kačerov, centrum cca 25 min. MHD. Dostavba metra plánována na r.2020.

Občanské vybavení: školka, škola, hřiště, lékaři, restaurace, obchody v místě.

Byt je po celkové rekonstrukci v r. 2002, má zděné jádro, dlažby nebo plovoucí podlahy, vchodové bezpečnostní pancéřové dveře Next, ve vstupní chodbě je vestavná skříň s prostorným botníkem, dětský pokoj s novým rozkládacím gaučem, zařízená ložnice s manželskou postelí a velkou vestavnou skříní, koupelna, WC, plně zařízená kuchyň se spotřebiči / pračka, myčka, chladnička s mrazákem, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba – vše funkční /, kuchyňský kout se stolem a 4 židlemi TON, obývací pokoj s novým rohovým rozkládacím gaučem Aksamite a drobným nábytkem. Lodžie je po renovaci, nová dlažba a zábradlí, zasklená. V suterénu domu je sklepní kóje o vel. 2m2. Možnost využití 2 vysokorychlostních internetu.

Dům je zateplený s novu fasádou, plastová okna, po renovaci střechy, nový výtah z r.2009, nové el. rozvody ve spol. prostorech, vlastní kotelna v domě. Zabezpečení elektromagnetickým zámkem vchodových dveří. Dům je čistý, v dobrém stavu. U domu je dostatek parkovacích míst.

Prohlídky jsou možné po dohodě.

Renata Pokorná

tel. 605288535

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510255
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.