Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyDětská, Vsetín - Vsetín, Zlínský kraj

Dětská, Vsetín - Vsetín, Zlínský krajVybaveno
Cena0 Kč


Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt 3+1, který se nachází ve 4. patře panelového revitalizovaného domu v části Ohrada, ul. Dětská č. p. 1839 ve Vsetíně. Dům je umístěn v blízkosti řeky Bečvy v návaznosti na cyklostezku, u obchodních center na Ohradě, 5 min. chůze do mateřské školy i základní školy. U domu se nachází dětská hřiště, na která je výhled z oken, což je ideální pro rodiny s dětmi. Na poliklinice a v nemocnici jste v případě potřeby za pár minut. Byt je v osobním vlastnictví a má rozlohu 71.9 m2 + zasklená lodžie 4,2 m2 + samostatná zděná komora na patře 2,1 m2 + sklepní kóje v přízemí 3,9 m2. Součástí je spoluvlastnický podíl na společných částech domu a podíl na pozemku ve výši 719/11488.

Byt je slunný. Dětský pokoj, kuchyň a obývací pokoj jsou orientovány na jihozápadní stranu směrem k Bečvě, ložnice je orientovaná na východní stranu. Byt je komplexně zrekonstruován. Jsou zde nové instalace elektřiny včetně jističe, plynu, vody, kanalizace. Ve většině místností jsou nové omítky, v pokojích parketové podlahy, v kuchyni, koupelně a předsíni nově vylité podlahy. Byt má prostornou kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči: myčka Whirpool, vestavná horkovzdušná a mikrovlnná trouba Whirpool, plynová deska Siemens, fragranitový dřez Franke. Koupelna s WC je vyzděná s obklady Rako, vanou, umyvadlem a závěsným záchodem Geberit, vybavena podhledy s bodovým osvětlením a podlahovým vytápěním i otopným žebříkem. Je zde připraven přívod vody a odpad na pračku a sušičku. V ložnici se nachází menší šatna pro uložení vysavače, žehlicího prkna, atd. Dále je zde vestavěná skříň, police a dřevěná postel zn. Gazel s úložnými šuplíky. V předsíni je vestavěná skříň a odkládací stěna s úložnými prostory a botníkem. V celém bytě jsou nové dveře se zárubněmi.

Dispozice bytu: chodba, kuchyň, obývací pokoj, koupelna s WC, 2x pokoj, šatna, zasklená lodžie, komora na patře a sklep v 1.NP.

Byt je vyklizený. Cena dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510310
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.