Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 40 m² bez realitky1472, Hluboká nad Vltavou - Kostelec, Jihočeský kraj

1472, Hluboká nad Vltavou - Kostelec, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 298 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám dvoupodlažní rekreační srub (40m2), který se nachází na nádherném místě , přímo u řeky Vltavy na vlastním pozemku 560m2 mezi obcemi Hlubokou nad Vltavou a Purkarcem, na Hněvkovické přehradě. K pozemku patří 1/6 podílu na společné přístupové cestě, která je ve společném vlastnictví majitelů okolních chat. Předností této lokality je nemožnost dalšího rozšiřování zástavby – kromě již stávajících 6 chat. Další velkou výhodou je téměř panenská okolní příroda. Lesy, louka, bezprostřední blízkost řeky s možností vytvoření kotevního místa na vlastním pozemku a posléze možnost využití Vltavské vodní cesty, která končí až v Hamburku. Dále nedaleká cyklostezka, která vede z Hluboké do Purkarce, či na druhou stranu do Českých Budějovic. Jedná se o lokalitu s velkým turistickým potenciálem.

V hlavní místnosti srubu se nacházejí krbová kamna, masivní selský stůl a židle, v další místnosti je kuchyňská linka, sporák, lednička. Záchod s umyvadlem se nachází v dolní části srubu, voda do srubu zavedená není, přívod vody se řeší vedle srubu stojící nádrží na vodu 1200m3. Vrt na vodu lze provést. Septik se rovněž nachází vedle srubu. V horním patře je pak ložnice kde jsou 4 lůžka.

Bližší informace na telefonu 725833290

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510403
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha40
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.