Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 3704 m² bez realitkyČestín - Čestín, Středočeský kraj

Rezervováno
Čestín - Čestín, Středočeský kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám cihlový dům v malebné obci Čestín nedaleko Uhlířských Janovic v původním stavu určený k rekonstrukci, ke kterému náleží velký pozemek o celkové rozloze 3.704 m2. Dům je částečně podsklepený, v přízemí nabízí dispozici 3+1 se spíží, a dále půdu, kterou lze přestavět k bydlení. K domu náleží rozlehlá stodola ve velmi zachovalém stavu a dvě cihlové dílny, které lze využít jako kůlnu na nářadí, zahradní nábytek apod. Všechny tyto nemovitosti se nacházejí na pozemku o rozloze 693 m2, na který dále navazuje velká zahrada o rozloze 1572 m2 (s vydaným platným stavebním povolením) a další dva pozemky vedené jako orná půda o rozloze 1439 m2. Celková výměra pozemku činí 3.704 m2.

Součástí prodeje je i platné stavební povolení na stavbu přízemního domu 4+kk typu bungalov (projekt k dispozici k nahlédnutí) se zastavěnou plochou 184,5 m2 (užitná plochy 140 m2). V současné chvíli se dokončuje elektrická přípojka na tento pozemek, ihned poté je možné zahájit výstavbu.

Nemovitost je vhodná pro rekreační i trvalé bydlení. S ohledem na velikost pozemku možný také chov zvířat. Velmi variabilní využití vhodné i pro generační bydlení. Osobní prohlídka prozradí více.

Energie: elektřina, voda (obecní vodovod), odpad řešen septikem.

Nemovitost se nachází ve velmi klidné části obce, nabízí možnost maximálního soukromí. S ohledem na územní plán obce nehrozí žádná další výstavba v bezprostředním okolí. V obci prodejna potravin, hospoda, pošta. V okolí mnoho lesů, krásná příroda, 13 minut jízdy od dálnice D1. Veškerá další občanská vybavenost v nedalekých Zbraslavicích (8 km), Kácově (9 km), Zruči nad Sázavou (10 km) , Uhlířských Janovicích (10 km) a Kutné Hoře (26 km)

V případě zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte e-mailem. Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510409
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha3 704
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.