Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 148 m² bez realitkyDříteč - Dříteč, Pardubický kraj

Dříteč - Dříteč, Pardubický kraj
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 692 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Projekty v realizaci – Bungalovy Dříteč od 5.100.000 Kč

Aktuálně stavíme v obci Dříteč čtyři nízkoenergetické bungalovy blízko golfového resortu o rozloze 148 m2. Pozemky jsou o celkové o rozloze 780 – 921 m2. První 2 bungalovy budou připraveny k prodeji na konci roku 2018, další 2 budou k prodeji v průběhu roku 2019. Všechny bungalovy jsou stavěny dle filozofie Feng Shui. Dům dodáváme ve variantě nadstandard kde konečná úprava domu je provedena až podle pokynů klienta. U této varianty si klient zvolí např. barvu fasády, barvu venkovní zámkové dlažby, druh a barvu obkladů v koupelně, toaletě v cenové kalkulaci pro tuto variantu. Dům je dodáván bez kuchyňské linky. Dále je možné dům dokončit ve třídě VIP, což je kompletně na míru dle klientových požadavků. Ve 3 variantách nabízíme také realizaci zahrady. Snažíme se vyjít každému klientovi maximálně vstříc, abychom našim klientům splnili všechna jejich přání.

Dispozice domu: oddělené zádveří, společná chodba, dva dětské pokoje, technická místnost, samostatné WC, koupelna s vanou sprchovým koutem a WC, prostorná ložnice, kuchyň s jídelnou a komorou spojená s hlavní obytnou místností s krbem a s průchodem na terasu. Pozemek o velikosti 780 m2 s okrasnou zahradou situovaný na JZ.

Financování a pojištění zajistíme .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510538
Dispozice4+kk
Plocha pozemku921
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha148
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.