Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 1000 m² bez realitky

Cena595 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 760 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,69 %.


V současné době je více, nez 1.800 nemovitostí v USA vhodných k investici , domy v USA

ve statech TN,IN,PE,CA od 35.000 USD nakoupene pro nase klienty v dražbě v hodnote 40-60% soucasne trzni ceny , obsazene najemniky, navratnost teto investice je mezi 2 az 3 lety,

zhodnoceni 100%, pravidelne mesicni cash flow do ceske republiky z najemneho mezi 500-900 USD mesicne. Domy jsou v USA na katastralnich uradech prevadeny ihned, investori dale disponuji napriklad porovnanim cen srovnatelnych nemovitosti v dane lokalite a pod, více info vám zašleme na zaklade Vasich konkretnejsich udaju.

we as International Investment Estates are a real estate investment company offering services to foreign investors in real estates investment needs in USA - most popular regions Indiana, Florida, California, New York and others. We are experienced , professional company with a knowledge of local real estate market. Use our capability to help you to make a money in this economy. We are offering several high lucrative and profitable

business opportunities. We have Bank REO packages, commercial, individual or bulk houses available at huge discount , all houses in very good condition, all rented. Great positive monthly cash flow. We make anywhere from 88% to 120% return for our investors. Please contact me for more info and discus about cooperation at 484-821-7116 or investmentestates@hotmail.com.Now is the time to invest in this high prospective market of future.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu51056
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha1 000
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.