Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyKateřinská, Praha - Nové Město

Kateřinská, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné29 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný vybavený byt v atraktivní lokalitě. Byt má dispozici 3+kk a rozlohu 83 m2, dále k bytu patří terasa (asi 50m2) a také zahrada (asi 200m2). Byt se nachází v bytovém domě, který prošel celkovou rekonstrukcí v r.2014. Jedná se o dům původně ze 16.st, jsou zde krásné architektonické prvky. Byt má klenuté stropy. Pouze tento byt v celém domě má vlastní terasu a zahradu (vstup na terasu a zahradu je pouze a jen z tohoto bytu), ostatní byty mají pavlače. Okna ze všech obytných místností jsou právě do zahrady. Okna z chodby a koupelny jsou do klidného atria, uvnitř bytového domu. V bytě je tedy celkově velký klid. Byt se nachází v přízemí, ale nemá žádná okna na ulici, protože se nachází až v zadní části domu, do bytu se tedy jde přes krásné atrium uvnitř domu.

Byt má velmi atraktivní pozici. Dům je pár kroků od Botanické zahrady a má strategické umístění mezi Karlovým náměstím (metro B) a I.P.Pavlova (metro C), takže je tu opravdu velmi dobrá dopravní dostupnost a zároveň i veškerá občanská vybavenost.

Byt má dispozici 3+kk. Je zde předsíň, která navazuje na rozlehlý obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem. Dále pak ložnice, dětský pokoj, chodba s vestavěnými skříněmi a dvě koupeny. Jedna menší koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a wc. Druhá koupelna je větší, v její přední části je zázemí s kotlem a v další její části je vana s umyvadlem a wc.

Byt je vybaven nábytkem na míru, vestavěné skříně na chodbě zajišťují dostatek úložného prostoru. Vestavěná obývací stěna a kuchyně na míru s vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem). V ložnici najdeme další vestavěnou šatní skříň s postelí vyráběnou na míru a velkou policí na zdi. Dále pak plně vybavený dětský pokoj, kde jsou skříně na oblečení, knihovna a praktická police s boxy na hračky, dále pak postel s druhým výsuvným lůžkem. Byt se pronajímá vybavený, s veškerým nábytkem, který můžete vidět na fotkách (až na malou dětskou postýlku a dětský stoleček v kuchyni).

K bytu patří také velkorysá terasa s posezením a slunečníkem, která plynně navazuje na zahradu se zahradním domkem. Zahrada byla minulý rok kompletně upravena zahradnickou firmou. Je zde vysazeno velké množství květin a okrasných dřevin. Na zahradě je pro děti i malé pískoviště a malý plastový domeček. Na zahradě je opravdu klid a to je jedinečná možnost k odpočinku v samém centru Prahy.

Dále k bytu náleží malá sklepní kóje.

Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. Převod smluv za energie a internet na nájemce.

Nastěhování možné od 1.6.2020.

Na fotografiích v galerii naleznete i půdorys bytu včetně rozmístění vybavení. Místo zadní ložnice je nyní dětský pokoj, kde se vybavení změnilo, více pak uvidíte ve fotografiích.

A beautiful furnished 3+KK apartment in an attractive location in the center of Prague. The 83m2 apartment has 2 separate bedrooms (one of them furnished for children) and a large living room connected to a kitchen with a dining area. The apartment has 2 separate bathrooms with a bathtub and a shower. From the living room there is an entrance to a private terrace (about 50m2) and a private garden (about 200m2). The apartment is located in a historical building from the 16th century which has been together with all apartments completely renovated in 2014. There are beautiful architectural elements in the building. The apartment has vaulted ceilings. Only this apartment in the whole house has its own terrace and garden. All windows from rooms lead to the garden. The windows from the corridors and the bathroom lead to a quiet atrium, inside of the house. The apartment is therefore very quiet. The apartment is located on the ground floor but has no windows to the street, because it is located in a rear section of the house between the garden and a beautiful atrium inside of the house.

The apartment has a very attractive position. The house is just a few steps away from a botanical garden and has a strategic location in a walking distance to the Charles Square (metro B), I.P. Pavlova (metro C) and to many tram lines. The river side and the Old Town are also very near.

The apartment is offered fully equipped with custom-made furniture, built-in cabinets in the corridor, a kitchen with built-in appliances (dishwasher, oven, microwave, fridge / freezer), a washing machine and a dryer, a large tailored bed and closets in the bedroom and a fully equipped children's room with toy boxes and a bed with a second pull-out bed.

The terrace offers a seating area with a parasol and is connected to the garden with a garden house. The garden has been completely restored last year by a professional gardener. There are many flowers and decorating trees. It includes a small sandbox and a toy house for the children. The garden is very quiet and offers a unique opportunity to relax in the very center of the city.

Available since 1.5.2018, negotiable.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510590
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2020
Typ budovyCihla
Užitná plocha83
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDVětrov
🚶 91 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 715 m (9 min)
Obchod
🚶 344 m (4 min)
BankaWüstenrot
🚶 447 m (5 min)
RestauraceNa křižovatce "Uterus"
🚶 119 m (1 min)
LékárnaLékárna Všeobecné fakultní nemocnice v Praze
🚶 276 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 404 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 374 m (4 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 718 m (9 min)
HřištěU Fausta
🚶 470 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.