Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej kanceláře 1+kk • 16 m² bez realitkyČernomořská, Praha - Vršovice

Černomořská, Praha - Vršovice
Cena2 207 734 Kč

Tato nemovitost již od 9 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji nebytový prostor vhodný k využití jako kancelář v připravovaném projektu Rezidence Černomořská - zrekonstruovaném historickém domě poblíž Havlíčkových sadů a snadnou dostupností do centra.

Jednotku lze využít nejen pro kancelářské účely, ale i investičně ke krátkodobým či dlouhodobým pronájmům. Součástí jednotky bude také sklep umístěný v suterénu domu. Jednotka bude ve vysokém standardu zpracování – nová dřevěná okna se zdobným zlatým kováním, dubové parkety, bílé kazetové dveře z masivu a podlahové vytápění. Ve spolupráci s designovým studiem je připravena luxusní sanita a povrchy toalet/koupelny od značek Villeroy & Boch a Hansgrohe.

V domě proběhne kompletní rekonstrukce od nové skladby podlah, rozvodů vody a elektřiny až po novou střechu. Celý dům si však ponechá historickou atmosféru díky renovaci původních zdobných prvků.

Plánovaný termín dokončení stavby je září 2019.

V tomto projektu nabízíme k prodeji i další bytové jednotky, o kterých se můžete informovat na webových stránkách projektu či na dotaz.

We offer for sale commercial space suitable for use as an office in the newly-built Residence Černomořská - a reconstructed historic house near Havlíčkovy sady and easy access to the center.

The unit can be used not only for office purposes but also for investment in short or long term rentals. Part of the unit will also be a cellar located in the basement of the house. The unit will be in high standard of processing - new wooden windows with decorative gold fittings, oak parquet, white solid wood cassette doors and underfloor heating. In cooperation with the design studio, luxury sanitary and toilets / bathrooms are prepared from Villeroy & Boch and Hansgrohe.

The house will be completely renovated from a new floor, water and electricity distribution to a new roof. However, the entire house will retain the historic atmosphere by renovating the original decorative elements.

The planned completion date is September 2019.

In this project, we offer for sale also other units, which you can find on the project website or on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510847
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha16
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.