Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 9500 m² bez realitky0361, Přelovice - Přelovice, Pardubický kraj

0361, Přelovice - Přelovice, Pardubický krajVybaveno
Cena8 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej recirkulační rybí farmy v Přelovicích včetně přilehlých pozemků - celková plocha 9159m2. Zastavěná plocha farmy je 991m2 a užitná plocha na dvou patrech je cca 1900m2. Objekt je po rekonstrukci, všude nová okna s trojsklem, automatická vrata, zatepleno. Kompletně nové rozvody vody, topení a elektřiny. Nad bytovou částí a aquaponii nové střechy. Farma je plně v provozu, celkový objem vody bez započtení biofiltrů je cca 240m3 vody ve vnitřních systémech. Chovný systém je rozdělen na aquaponickou část a líheň v patře a na 4 samostatné systémy v přízemí. systém je kompletní včetně bubnových filtrů, biofiltrů, uv lamp, topení, čerpadel, dmychadel, monitorovacího systému atd. Napájení systému vodou ze dvou vrtů s kvalitní vodou. Momentálně chovaná ryba: jeseter, clarias. Dále se v objektu nachází: kanceláře a zázemí pro obsluhu farmy, zpracovna a prodejna ze dvora včetně zázemí pro obsluhu prodejny, 2x zaměstnanecký byt 1+1 a velká půda sloužící ke skladování. celý areál je oplocen. Vně farmy se nachází záložní samostartovací zdroj o výkonu 50Kw, sádkovací zařízení o objemu cca 100m3 s osazeným recirkulačním systémem, venkovní čistící systém, odchovná a výtěrová jezírka /celkem 7x/ a velké jezero s molem s hloubkou skoro 3 metry a objemem 1000m3 hned u vjezdu do farmy. Veškerá plocha farmy je ostatní plocha s možností přístaveb nebo výstavby čehokoliv. Výhodná lokalita: Lázně Bohdaneč a Přelouč 5km, Pardubice, Hradec Králové, Kolín, Kutná Hora, Chlumec - do 30km, nájezd na D11 cca 12km, Praha 80km. Prodej včetně veškerého vybavení /bioelementy, nádrže, kádě, manipulační zařízení atd./ Objekt lze v případě potřeby používat samozřejmě po odstranění technologie jako skladovací nebo výrobní prostory.

RAS Fish Farm near D11 in Eastern part of Czech Republic - whole place is 9159m2. Holds up to 240m3 of watter in inner system. Now in the system we have sturgeons and clarias. All running and fully equiped. building offers 1900 m2 of covered place on two floors. Part of farm is aquaponic system. There are also offices, processing and selling places and two appartments for employes. Whole farm is fenced. Outside we have concrete place for storing fish, 7 small ponds for breeding and spawning fish and one bigger pond with mall with watter up to 3m deep. The lot is defined as the other land, so it can be used for anything and you can build anything else there. Same with building, can be used as a storage or for production.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511055
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru9 500
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.