Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkyHeřmanova, Praha - Holešovice

Heřmanova, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 900 Kč

+ Poplatky za služby3 189 Kč
+ Vratná kauce20 900 Kč


Stylový slunný byt ve funkcionalistickém komplexu Bio Oko. Nabízíme k pronájmu světlý a klidný byt 2+1 s lodžií o rozloze 56 m2. Byt se nachází v 2. patře, udržovaného památkově chráněného domu s výtahem, orientován je na jih směrem do vnitrobloku.

Dům je na úžasné adrese na Letné u parku Stromovka. V okolí se nachází spousta skvělých podniků, kaváren a obchodů.

Při vstupu do bytu se ocitneme v prostorné předsíni, kde se nachází komora a další úložné prostory. Před námi jsou dveře do kuchyně, která je provedena v krásné celeste lehce modré barvě. Kuchyň je prosvětlená původními prosklenými dveřmi, které ji oddělují od prvního menšího pokoje, ze kterého je vstup na velmi příjmenou lodžii. Druhé dveře z předsíně vedou do hlavního pokoje s dřevěnými parketami, který je prosluněn velkým pásovým oknem. Koupelna s vanou je přístupná z předsíně. Byt je zařízený!

Smlouva se sjednává na dobu 6 měsíců s možností prodloužení.

Nájem 20.900 Kč/měsíc + záloha na energie 3189 Kč/měs, elektřina dle spotřeby. Vratná kauce 20.900 Kč. Volný ihned / po domluvě.

Stylish sunny apartment in the functionalist Bio Oko complex at the upcoming district of Letna. We are offering a bright and quiet apartment 2+1 for rent with a cosy loggia and an area of ​​56 m2. The apartment is located on the 2nd floor of a maintained building, listed in the czech heritage database, with a lift, facing south towards the inner courtyard.

It is situated between two Pragues largest parks (Letna Park and Stromovka) surrounded by hip coffee places and plenty of shops and other facilities. You can get anywhere in just couple of minutes including the city center and old town.

When entering the apartment, we find ourselves in a spacious corridor where there is a closet and other storage spaces. The kitchen is made in a beautiful celeste light blue and it is illuminated by original glazed door, which separates it from the first smaller room. The cosy loggia is accessible from this bright room. The second door from the hallway leads to the main room with wooden parquets, sunlit by a large window. The bathroom with a bathtub is accessible from the entrance corridor. The apartment is furnished.

Short-middle term rentals (1 month to 6 months). Rent 20.900 CZK / month + energy deposit 3189 CZK / month. Electricity is extra on own consumption. Refundable deposit 20.900 CZK. Free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511175
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.