Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 160 m² bez realitkyZlín - Zlín, Zlínský kraj

Zlín - Zlín, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena7 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 958 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme prodej atypického rodinného domu s rozlehlou terasou a udržovanou zahradou v klidné a zároveň velmi dobře dostupné části Zlína. Dům o třech podlažích je perfektně architektonicky řešený a je vhodný k bydlení pro čtyřčlennou rodinu. Celému domu dominují točité schody s luxfery. K dispozici jsou celkem tři koupelny a čtyři toalety. Ve 3.NP se nachází koupelna a dva samostatné dětské pokoje se vstupem na terasu z obou pokojů a výhledem na západ. Ve 2.NP se nachází vstupní hala do domu se samostatnou toaletou, obývací pokoj s krbem a kuchyní, master ložnice s privátní koupelnou. 1.PP nabízí variabilní řešení pro budoucí majitele této nemovitosti. K dispozici je obří sklep, obytná mísnost s francouzskými okny a samostatnou koupelnou s vířivou vanou. Obytnou místnost lze využít jako pracovnu, posilovnu nebo relaxační zonu. Z obytné místnosti je vstup do technické místnosti a do udržované zahrady s výhledem do zeleně. V celém domě je nadstandartní množsví úložných prostor. V pěší vzdálenosti do 5 min se nachází cyklostezka, vlaková i trolejbusová zastávka, Lidl, benzinka, mateřská školka, školy, restaurace i bary. Energetický štítek k dispozici na prohlídce.

We offer for sale atypical family house with terrace and garden in a quiet and very accessible part of Zlín. The house has three floors and is very well designed and is suitable for living for a four-member family. The whole house dominates spiral stairs with luxers. There are three bathrooms and four toilets in total. On the 3rd floor features a bathroom and two separate children's rooms with access to a spacious terrace with orientation on west a beautiful view on sunset. On the 2nd floor there is an entrance hall to the house with separate toilet, living room with fireplace and kitchen, master bedroom with private bathroom. 1st floor offers a variable solution for future owners of this property. There is a giant cellar, a living room with french windows and a separate bathroom with a whirlpool. The living room can be used as a study, gym or relaxation area. There is an entrance to the technical room and a landscaped garden overlooking the greenery. Throughout the house there is an extraordinary amount of storage space. Within walking distance you can find a cycle path, train and trolleybus stops, Lidl, petrol stations, restaurants and bars.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511442
Dispozice6+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha160
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.