Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2000 m² bez realitkyNa Zámostí, Albrechtice - Albrechtice u Českého Těšína, Moravskoslezský kraj

Na Zámostí, Albrechtice - Albrechtice u Českého Těšína, Moravskoslezský kraj
Cena680 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 884 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím krásný pozemek o rozloze 2 000 m2 v Albrechticích u Českého Těšína,v ulici Na Zámostí, kde můžete vybudovat zázemí pro svou rodinu. Pozemek je mírně svažitý s hezkým výhledem do zeleně. Horní část pozemku (cca 1 000 m2) je připravena ke stavbě rodinného domu. Ve zbývající části je možno realizovat odpočinkovou zónu např. okrasnou zahradu, bazén, dětské hřiště apod. Místo je stvořené pro klidné večery s grilováním a relaxací s rodinou či přáteli. Dostatečně velký pozemek nabízí soukromí a zároveň neumožní další výstavbu v blízkosti vašeho domu.

K pozemku je přivedena elektřina, vodovod a plyn. Kanalizace je vedena ve spodní části pozemku, takže nic nebrání výstavbě rodinného domu. Výhodou je bezproblémový dojezd po obecní asfaltové silnici, která je celoročně udržovaná. Nedaleko se nachází oblíbená vodní nádrž Těrlicko, vhodná k vodním sportům či k rybolovu. V dosahu je kompletní občanská vybavenost jako je škola, školka, zdravotní středisko, pošta a obecní úřad.Realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511465
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 000

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.