Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 6+kk • 193 m² bez realitkyPraha - Vysočany

Praha - VysočanyVybaveno
Cena25 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 110 674 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


NA PRODEJ: nadstandardně řešený luxusní byt s prostornou terasou. Nachází se na 8. nadzemním podlaží s V-J-Z orientací a disponuje s krásnou terasou ve výměře 50,46 m2. Nemovitost prošla kompletní dispoziční úpravou ze stavu holobyt na luxusně a stylově zařízený velkometrážních byt v nejvyšším standardu s novou vzduchotechnikou a klimatizací, strukturovanými inteligentními rozvody a podlahovým topením. Byt je vybaven spotřebiči Miele, sanita je pod záštitou Villeroy Boch.

Dispozici bytu tvoří vstupní hala se stylovým vestavěným šatníkem, komfortní denní obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyňskou linkou se vstupem na krásnou terasu, pokoj pro hosty a hosty koupelna, druhá samostatná ložnice s vestavěným šatníkem a hlavní ložnice se zabudovanými skříněmi a velkou koupelnou s vanou, sprchovým koutem a toaletou.

Dále součástí bytu je pracovna a samostatná místnost sloužící jako prádelna .

Řešení a dispozice staví byt do maximálního komfortu a nadstandardu použitím nejkvalitnějších materiálů jako mramor / masiv / hliník a provedením do technologických špiček elektro a audio / video na trhu. Byt nabízí bydlení, které poskytuje maximální komfort městského bydlení v lokalitě Prahy 9, jen 10 minut autem do centra.

K bytu přísluší sklep a je možné dokoupit 1 až 3 parkovací stání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511554
Dispozice6+kk
Podlaží8
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha193
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.