Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyU Hačky, Chomutov - Chomutov II, Ústecký kraj

U Hačky, Chomutov - Chomutov II, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 200 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Pronajmu byt o dispozici 2+1 v klidné a vyhledávané lokalitě Nové Spořice. Vzdálenost do centra města je autem 5 minut. Bytový dům má vlastní plynový kotel a je po celkové revitalizaci. Nízká energetická náročnost budovy zaručuje nižší náklady na bydlení.

Bytová jednotka má prostornou předsíň (7,1 m2), ložnici (16,3 m2), obývací pokoj (16,3 m2), prostornou zděnou koupelnu a také vkusně zrekonstruovanou kuchyň (8,8 m2), která je vybavena myčkou značky AEG. Do vybavení bude také zahrnuta nová úsporná lednice značky Electrolux. K bytu dále náleží sklepní kóje. Všechny místnosti jsou osazeny plastovými okny. V celém bytě momentálně probíhá nová výmalba a v ložnici bude položena úplně nová velmi kvalitní laminátová podlaha. Věřím, že budoucí nájemníci budou spokojeni.

Měsíční nájemné činí 6.200 Kč. Zálohové měsíční platby (teplo, ohřev TUV, voda, elektřina ve spol. prostorách, elektřina v bytě a plyn) se platí ve výši 2.600 Kč (1 os.) - 2.800 Kč (2 os.). Při podpisu nájemní smlouvy je nutné složit vratnou kauci ve výši 9.000 Kč + nájemné za daný měsíc i měsíc následující, poněvadž nájemné je placeno vždy předchozí kalendářní měsíc. Celkem 26.600 Kč – 27.000 Kč. Upřednostňuji dlouhodobý pronájem. Neplatíte žádnou provizi realitní kanceláři.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511584
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.