Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyNádražní, Rosice - Rosice u Brna, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Nádražní, Rosice - Rosice u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena5 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 859 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme soukromě ( bez RK) k prodeji řadovou cihlovou novostavbu v klidné zástavbě nových RD v lukrativní lokalitě města Rosice u Brna. Kolaudace proběhla v r. 2015, dokončen k nastěhování 3/2016. Dům je o velikosti 4+kk+garáž o celkové užitné ploše 150m2 na pozemku 213m2. Přezahrádka - zámková dlažba, možnost parkování dvou vozidel 40m2, zahrádka za domem 82m2.

V přízemí se vchází do vstupní chodby o velikosti 5,1m2. Ze vstupní chodby je přístupná garáž o velikosti 20,2m2. Dále projdeme chodbou 5,8m2 přímo do slunného obývacího pokoje s kuchyňským koutem o velikosti 34,8m2. Pokoj je orientovaný na jih a francouzskými dveřmi se vychází na terasu a zahrádku. Dále se zde nachází komora/technická místnost 1,9m2 a WC 1,7m2.

Schodištěm 5,2m2 se dostaneme do patra, kde jsou 2 dětské pokoje 14,6m2 a 15,6m2 a ložnice 17,6m2. Prostorná koupelna 8,6 m2 s velkým sprchovým koutem a toaletou a šatna o velikosti 6,2m2. Nespornou výhodou jsou plnohodnotné pokoje v patře bez šikmin. Dům je osázen 5ti komorovými plastovými okny s izolačním trojsklem, které jsou opatřeny hliníkovými žaluziemi. Vytápění je kondenzačním turbo kotlem zn. Chaffoteaux. V přízemí a v koupelně je podlahové topení, pokoje v patře mají radiátory.

Podlaha je plovoucí laminátová, vstupní chodba, garáž, koupelna a WC mají dlažbu. Na hlavní vodovodní řád v domě je napojena úpravna proti tvrdosti vody. Energetický štítek je skupiny B. Náklady na bydlení jsou cca. 3000,-kč/měsíc (6-ti členná rodina).

Dům bude částečně vybaven - kuchyňská linka na míru vč. spotřebičů Whirpool (myčka, indukční varná deska), horkovzdušná trouba Gorenje, lednice Bosch. Úpravna vody, zahradní domek, skříň v předsíni .

Zahrádka je okrasná s trávníkem i užitková. Zasazen strom Catalpa bignonioides nana. Podél plotu hortenzie, bobkovišeň, trávy a habr, které budou poskytovat dostatečné soukromí. Terasa s dlažbou je dostatečně velká pro pohodlné posezení, zahradní síť, případně dětský bazén.

Parkování možné před domem i na ulici. Rosice leží 15 km západně od Brna s nájezdem na dálnici s neplaceným úsekem ( sjezd Kývalka - Slatina). Za 15 min. jste na sjezdu na centrum Brna a přitom také blízko lesů parku Bobrava. Výborná infrasktruktura s vlakovou i autobusovou dopravou. Linka 405, 406 jezdí ve špičce pravidelně každých 20 min. Zastávka autobusu je 5 min. od domu. V blízé vzdálenosti dětské hřiště, potraviny.

Určitě oceníte také výbornou občanskou vybavenost ZŠ, několik MŠ, úřady (stavební, dopravní, pasy aj.). Lékaři, obchody ( Lidl, Penny, Tesco), kulturní akce a spousta dalších.

Jako bonus zajisté uvítáte perfektní sousedské vztahy, společné akce, grilování a když vám doma něco chybí zazvoníte :-).

K nastěhování červenec/srpen 2018

Uvedená cena je vč. právních služeb.

Doporučujeme prohlídku. Prosíme, jen přímí vážní zájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511775
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.