Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 15 m² bez realitkyRenneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Renneská třída, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 100 Kč

+ Vratná kauce7 500 Kč


Nejedna sa o prenajom bytu, ale izby. Hladam spolubyvajuceho/spolubyvajucu do samostatnej nepriechodnej izby v Renneskej triede, Styrice v Brne, nedaleko Spielberk Office Centra. Jedna sa o samostatnu izbu v byte 3+KK. Kedze sa jedna o budovu, kde je vacsina obyvatelov dochodcov a rodiny s detmi, hladam niekoho pokojneho, kto sa vie spravat, ak je spolocensky unaveny a nema potrebu o tom informovat celu budovu. Najom by bol 7100CZK s energiami a kauce je 7500CZK. Moznost nastahovat by bola od 1. aprila/dubna, 2018. Hladam niekoho, kto by ostal byvat minimalne do konca maja/kvetna 2019. Prehliadky zaujemcov by boli mozne po 19:30hod. Nanestastie, zvierata nie su povolene. Ospravedlnujem sa za kvalitu fotografii. Nie som majitel, ale podnajomnik.

Its not the whole flat, just one room from. Hello, I am looking for a flatmate (female or male) for a single room in Renneska trida, Styrice, Brno close to Spielberk Office Center. Its a single room in a 3+KK flat. As it is a house with older people and families with children, I am looking for someone who can behave if they would be drunk and don't let the complete house know that he or she had a good time. The rent is 7100 CZK and deposit 7500. The room would be free from 1st April, 2018. I am looking for someone who would stay in the flat at least till the end of May, 2019. Showings would be possible after 7:30pm. Unfortunately, no animals, please. Please, PM me in case of interest. Sorry for the picture quality. I am not the owner of the flat, but I live in it.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511829
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha15
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.