Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyTolstého, Praha - Vršovice

Tolstého, Praha - VršoviceVybaveno
Cena5 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 555 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi pěkný a světlý byt v klidné lokalitě pražských Vršovic, s příjemnou dispozicí 3+1, vhodný jak k investičním záměrům tak k okamžitému rodinnému bydlení.

Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového činžovního domu v zelené, klidné a žádané lokalitě Prahy 10. Výborná dostupnost a kompletní sociální infrastruktura předurčuje byt ke klidnému rodinnému bydlení, případně výhodnému pronájmu.

Byt má 74m2 z toho je 3,5m2 sklep, základní dispozice je 3+1 s komorou a sklepem. Byt právě prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí, jsou zde nové rozvody elektřiny, štuky, repasované dřevěné parkety, renovované původní historické dveře, nová dřevěná okna s mikroventilací a isolačním sklem. Dále je zde nová kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice, sporák, trouba). V menši ložnici je na podlaze kvalitní koberec. Byla zde vybudována nová koupelna s moderním sprchovým koutem. WC je zvlášť.

Byt je vytápěn centrálně dálkovým ústředním topením.

Byt je orientován na Jihovýchod. Situace okolních domů zajišťuje především v obytné části bytu dostatek světla. Velkou předností je udržovaná uzavřená předzahrádka.

Byt je v družstevním vlastnictví, součástí výborně fungujícího družstva. Dům je ve velmi dobrém stavu, v rámci společných prostor nabízí využití posilovny. K bytu náleží sklep.

Vzhledem k družstevnímu vlastnictví ušetří kupující 4% protože neplatí daň z nabytí nemovitých věcí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511842
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.