Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyMyslivečkova, Kostelec nad Labem - Kostelec nad Labem, Středočeský kraj

Rezervováno
Myslivečkova, Kostelec nad Labem - Kostelec nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 056 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jako vlastník nabízím k prodeji mezonetový byt 3+kk o výměře 76 m2 v bytové vile o třech bytových jednotkách z roku 2012. Tento typ bydlení umožňuje využití výhod rodinného domu při zachování výhod bytu, náleží k němu totiž vlastní pozemek o výměře 162 m2 a dvě parkovací stání.

V prvním podlaží dvoupodlažního bytu se nachází vstupní chodba, WC, kuchyně vybavená vestavnými spotřebiči spojená s obývacím pokojem, ze kterého je východ na zahradu francouzským oknem. Ve druhém podlaží je pak koupelna s WC a dva prostorné pokoje s francouzskými okny, z nichž v jednom je velká vestavěná skříň. Nachází se zde také výlez na půdu poskytující další úložný prostor.

Velkou výhodou bytu je vlastní zahrada, která díky téměř neprůhlednému oplocení poskytuje dokonalé soukromí. Na zahradě je posezení kryté novou a kvalitně provedenou pergolou a zahradní domek využitelný pro skladování nábytku či nářadí. Z přední části domu se nachází ještě vstup do komory pro uschování kol a dalšího vybavení.

Byt se nachází v klidné části Kostelce nad Labem a na konci zástavby, takže s minimálním provozem. Kostelec nad Labem je obec s plnou občanskou vybaveností - školka i škola o dostatečné kapacitě, soukromé školky, několik obchodů s potravinami i smíšeným zbožím, pošta, apod. Velmi dobré je i spojení PID (vlak, autobusy) do směrů Praha - Letňany, Neratovice, Brandýs nad Labem, ...

Byt bude k nastěhování přibližně v lednu 2019, ale v nabídce je již nyní i z důvodu možnosti využití stále výhodných úrokových sazeb hypoték budoucím majitelem.

Nemám zájem o nabídky realitních makléřů, prosím nepište !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511843
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.