Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyFederova, Praha - Kyje

Federova, Praha - KyjeVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 763 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Slunný , prostorný a kompletně vybavený byt v novostavbě v Praze 9 . Velká koupelna, obrovská terasa s výhledem, v ceně nájmu parkovací stání a internet ! Velmi dobrá dostupnost (metro Rajská zahrada pěšky 10min nebo městský autobus 3min nebo autem po rychlostních silnicích). 5min autem nákupní centrum a IKEA Černý Most. Možnost aktivního sportu (běh, kolo) přímo od domu do přírody, 400 m bruslařská stezka pro inline. Velikost bytu 65m, dispozice (velké 2+kk). K bytu náleží velká terasa přístupná třemi franc.dveřmi (2x z obývacího pokoje a 1x z ložnice). Byt je kompletně vybavený. Kuchyňská linka vč. indukční desky, myčky a lednice a grill/MW. V bytě jsou dvoje velké vestavěné skříně. V ložnici jsou komody a manželská postel. Obývací pokoj: obývací stěna, TV, pohovka a knihovna. Koupelna je prostorná: vana, sprchový kout 90´, umyvadlo, toaleta, pračka. K nastěhování cca od dubna 2018. Parkování před domem bez problémů, v ceně nájmu je však navíc jedno parkovací stání v garážích pod domem. Dále je v ceně nájmu i rychlý internet a TV. (Kontakt na majitele: 777 922 003 - preferuji SMS, realitní kanceláře mi vůbec nepište - nevolejte, prosím !)

Sunny, large and completelly equipped appartment in Prague 9 (new house). Extra large bathroom, grillparty suitable terasse with the nice view, monthly price incl. one parking place in garage and high speed internet connection. Excelent availability by metro (Rajská zahrada walking distance 10min or citybus 3min or by car on the highway to the mountain on weekends). 5min by car to shopping mall Černy Most and to IKEA Černý Most. From the house direct possibility for outdoors sports (bicycle or run) in the nature, 400 m from the house is located the inline skating way. Appartment size 65m (large 2+kk). From the appartment by 3 doors (from liviig room, from kitchen and from bedroom) accessible one large terrase. Appartment is clean, new painted and fully equipped. Kitchen incl. induct.cooker, MW/grill, fridge, dischwasher. Inbuilt wardrobe. The bedroom and living rooms offers design furniture. Extralarge bathroom : bathtube, shower 90´, WC, wlaundrymachine. Availlable form April 2018. Parking in garage - one place is incl. in the price, parking outside garage for second car possible for free with no limits. Within the price is included the high speed internet ! Contact to the owner: +420 777 922 003

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511852
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.