Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyV Holešovičkách, Praha - Libeň

Rezervováno
V Holešovičkách, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby3 929 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu kompletně zařízený, nově zrekonstruovaný, slunný byt situovaný v prvním zvýšeném podlaží prvorepublikové vily s balkonem. V celém bytě jsou původní parkety a nová dřevěná špaletová okna, která jsou osazená protihlukovým sklem. Je zde nainstalovaný systém na regulaci optimálního vzduchu (detekce CO2). Vytápění a ohřev TUV kondenzačním plynovým kotlem. V chodbě je podlahové vytápění.

Nájemníci mají možnost využívání společné zahrady, která se rozprostírá okolo celého domu. Je zde možnost posezení a grilování. Pozemek okolo celé zahrady je oplocený. Je třeba počítat s tím, že před domem vede čtyřproudá silnice.

Doprava: 2 zastávky tramvají od metra Kobylisy, 3 zastávky autobusem od metra Nádraží Holešovice, 7 min. tramvají od metra Palmovka. Parkování je možné za domem bez modrých zón.

Hlavní místnost bytu je kuchyně dohromady s obývacím pokojem. Na kuchyňském ostrůvku je zasazená varná indukční deska a dřez. Z vnitřní strany je vestavěná menší vinotéka. Je potřeba upozornit, že výška ostrůvku je 1m, tedy vyšší než standart. Další pracovní plocha se nachází u kuchyňského okna, která je nižší. V kuchyňské stěně je vestavěná lednička s mrazákem, horkovzdušná a mikrovlná trouba. Je zde také myčka. Jídelní stůl je vysouvací a rozkládací. V obývacím pokoji je k dispozici televize se soundbarem.

Další dva pokoje disponují manželskou postelí v patře, čímž se získává více podlahového prostoru. Jeden z pokojů je vhodný i jako dětský pokoj. Oba pokoje mají výhled do zahrady. Z jednoho pokoje vedou dveře na balkon.

Plně zařízený byt je připravený k okamžitému nastěhování. Veškeré vybavení bytu, které je vidět na fotkách, v bytě zůstane a bude nájemníkům k dispozici. Nájemníci mohou využít i sklepní koji, kde jsou nainstalované držáky na dvě kola. Ideální na uložení sady kol na auto a sportovního vybavení.

Byt je zrekonstruovaný na základě návrhů architektky, vše je promyšlené a prakticky řešené. Je zde spousta úložného prostoru. Hlavním cílem bylo vytvořit příjemný a útulný domov ve venkovském stylu pro rodinný život. Rozhodli jsme se však děti vychovávat mimo město a byt nakonec nabídnout k pronájmu. Preferujeme nájemníky bez psa a nepřejeme si kuřáky.

Okolí domu:

Klidnou vilovou čtvrtí se dá dojít k cyklostezce okolo Vltavy, po cestě je i dětské a workoutové hřiště. K procházkám se dá využít Čimický i Ďáblický háj, či přírodní park Okrouhlík. Obchodní centrum Letňany je vzdálené 5 min. autem. V blízkosti se nachází ZOO a Botanická zahrada. V létě se dá využít koupaliště Stírka, umístěné na příjemném místě mezi původní zástavbou. V zimě je zde otevřená sauna.

Cena služeb a energií je nastavená pro 2 osoby. V případě jiného počtu osob bude cena upravena.Elektřina: 1200, plyn: 1000, voda + služby: 1130, celkem: 3330,-. K dispozici internet 250 Mbps: 599,-

We offer fully furnished, renovated, sunny apartment on the upper ground floor in the 1920s villa with the balcony. Situated in residental area in Prague 8. Floor is covered with original solid wood parquet, there are new casement anti-noise windows, optimal air-flow ventilation systém (CO2 detection), security entry door. In the entrance hall there is heated floor with the temperature regulation.

There is common garden around the house which can be used by tenants. The plot along the entire garden is fenced. Need to know there is high traffic road in front of the house. Public transport: 2 stops from metro Kobylisy, 3 bus stops from metro Nádraží Holešovice by bus, 7 min. by tram from metro Palmovka. Parking is available behind the house without blue zones.

The main room is a living room with fully fitted open kitchen and dining space. It is equiped by the dishwasher, heated and microwave oven, fridge and freezer, wine fridge, induction cooktop. In the living rom there is a TV with the soundbar. 2 bedrooms have a double bed in high (this provides more floor space) and the garden view.

Tenants can also use the cellar, there is a storage space for 2 bikes.

The flat was designed by architect and is in country style. We have decided to move outside of the capital and offer it to the rent. We do not want the smokers.

Common building charges are set up for 3 person. In the case of different number, the amount will be adjusted.

Location is with the playgrounds, wellness, bowling, ZOO, Botanical Garden, cycle path, Čimický and Ďáblický háj Parks and the Šutka water park, a five min. drive to Letňany shopping center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511978
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 2 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDVychovatelna
🚶 243 m (3 min)
PoštaPraha 85
🚶 689 m (8 min)
Obchod
🚶 606 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚶 832 m (10 min)
Restaurace
🚶 393 m (5 min)
Lékárna
🚶 496 m (6 min)
Škola
🚘 3 121 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Na Pěšinách
🚘 4 759 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚘 6 090 m (9 min)
Hřiště
🚶 793 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.