Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 60 m² bez realitkyOstrovec - Dolní Ostrovec, Jihočeský kraj

Ostrovec - Dolní Ostrovec, Jihočeský krajVybaveno
Cena700 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 969 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Historická roubená a zděná chalupa se dvěma obytnými místnostmi: obývací pokoj s velkou pecí a kuchyňským koutem, ložnice. Z předsíně vstup do nově zbudované koupelny se sprchovým koutem a splachovacím WC, do sklepa a na půdu. Na půdě zbudovaná jednoduchá koupelna, kterou lze využít jen v teplých měsících (zamrzá). Střecha nezateplená, ale nezatéká. Nově zbudovaná žumpa (r. 2016). Pozemek 500m2. Možno využít pro rekreaci i trvalé bydlení. Zahrada i dům mají jižní orientaci s pěkným výhledem do kraje a na řeku Lomnici. V obci jsou 2 restaurační zařízení, obchod, pošta. Více vybavenosti v nedalekých Čimelicích (7km) nebo Písku (15km). Součástí hlavní budovy je i maštal se samostatným vstupem ze zahrady, na pozemku je dále stodola s doškovou střechou. Chalupa je památkově chráněná, na opravy lze získat různé dotace.

Historical wooden and stone made traditional rustic house with two rooms: living room with large furnance and kitchen corner, bedroom. From entry room you can access the newly built bathroom with shower and toilet, the traditional cellar and attic. Simple bathroom with shower in the attic available during warmer months. Roof is waterproof but has no insulation. Septic tank built in 2016. Garden and house oriented to south with nice view to countryside and river named Lomnice. 2 pubs, shop and post office available in the village. More facilities available in Čimelice (7km) or provincial capital Pisek (15km). Within the main builing is a small barn with access from the garden. There is also a self-standing barn with thatched roof. The object is protected as historical construction - so various funding is available from the government.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512060
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha60
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.