Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 87 m² bez realitkyPchery - Pchery, Středočeský kraj

Pchery - Pchery, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 3 + 1 se zahradou

Nabízíme k prodeji byt 3 + 1 v OV o celkové výměře 87,58 m2. Byt je umístěn v prvním nadzemním podlaží v třípatrovém cihlovém bytovém domě, ve kterém se nachází šest bytů. Celková plocha pozemku, který patří k domu je 1945 m2 a k bytu přísluší právě 1/6 pozemku. Část je již nyní vytyčena a oplocena jako soukromá zahrada.

Bydlení je dostupné svou cenou, blízkostí do Prahy, do přírody i do školy nebo k lékaři. Obec má veškerou občanskou vybavenost a vše je kousek i bez auta. Základní škola a tenisový kurt hned za domem, park s lipovou alejí vedle domu, lékař, hospoda, večerka a zastávka MHD do pěti minut chůze. Spojení autobusem z obce je na Prahu, Kladno a Slaný. Pro pracující v Praze je to přibližně 30 minut po dálnici do Dejvic a na Zličín.

Byt je zrekonstruovaný s novým topením, vybavenou kuchyní, koupelnou a nově vybavenou ložnicí. Stačí si tedy dodělat jen obývací popř. dětský pokoj dle svých představ. Vytápění je vlastním plynovým kotlem, dům je napojen na kanalizaci, nová plastová okna, v celém bytě laminátové podlahy, dlažba v koupelně a na WC.. Byt je ihned k dispozici, můžete si tedy na jaře ještě stihnout zasadit rajčata a jahody na zahradě.

Další informace, které můžeme podat z osobní zkušenosti. Auto kdykoliv zaparkujete přímo před domem, je zde klid, protože kolem domu nevede žádná průjezdná silnice, do sklepa se vejde neuvěřitelné množství věcí, sousedé jsou hodní a tolerantní, v horní hospodě mají dobré pivo, váš pes si zde najde spoustu kamarádů a děti mohou sami bezpečně chodit do školy.

Důvod našeho odstěhování -> láska. Proč vy se máte přistěhovat? Skvěle dispozičně řešený byt, možnost své zahrádky, dobrý poměr cena/blízkost Prahy, s bytem je daleko méně starostí než s domem.

Sale of apartment 3 + 1 with garden

We offer for sale flat 3 + 1 in OV with a total area of ​​87,58 m2. The apartment is located on the first floor in a three-storey brick apartment building, which has six apartments. The total area of ​​the land that belongs to the house is 1945 m2 and the apartment belongs to 1/6 of the land. Part is already set out and fenced as a private garden.

Housing is available through its price, proximity to Prague, nature and school or to a doctor. The village has all the civic amenities and everything is a bit even without a car. Primary school and tennis court just behind the house, linden alley park next to the house, doctor, pub, pub and public transport stop within a five minute walk. The bus connection from the village is to Prague, Kladno and Slaný. For practitioners in Prague it is approximately 30 minutes by motorway to Dejvice and Zličín.

The apartment is renovated with new heating, fitted kitchen, bathroom and newly equipped bedroom. All you have to do is just a living or a living. a children's room according to their ideas. Heating is own gas boiler, the house is connected to sewerage, new plastic windows, throughout the apartment laminate flooring, tiles in the bathroom and toilet. The apartment is immediately available, so you can still manage to plant tomatoes and strawberries in the garden in the spring.

More information we can give from personal experience. Whenever you park right in front of the house, there is peace, because there are no roads running around the house, an incredible number of things are in the cellar, the neighbors are nice and tolerant, in the upper pub they have good beer, your dog finds a lot of friends and children can to go to school safely.

The reason behind our move -> love. Why do you want to move? Excellent layout apartment, the possibility of its garden, good price / proximity to Prague, with the apartment is far less worry than with the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512119
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.