Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 146 m² bez realitkyMěšická, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Měšická, Bašť - Bašť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný řadový dvoupodlažní rodiny dům 4+kk, ca 146 m2, včetně podkroví, s garáží v krásné a klidné lokalitě v obci Bášť - Praha východ. Dům byl postaven v Prosence 2007. Pozemek je 429 m2.

V přízemí se nachází chodba , toaleta, sprchový kout a umyvadlo, rovné se vchází do rozlehlého obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem, přímo u vchodu do obývacího pokoje se pak nachází komora a schodiště do horního patra. Prostorný kuchyňský kout je vybaven linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednička, mrazák, indukční sporák, elektrická parní trouba, digestoř a mikrovlnova trouba). V patře se pak nachází chodba, ložnice s balkonem, tři pokoje, komora, koupelna s rohovou vanou a toaleta. Ve všech obytných místnostech, schody, chodbě a šatnou v horním patře je dřevěná podlaha masivní (MERBAU), ve vstupní chodbě, kuchyňském koutě a v koupelnách je dlažba. Okna jsou plastová se žaluziemi. Dům je vytápěn plynovým kotlem s regulací a krbem SUPRA 7kw. Vchodové dveře jsou bezpečnostní a celý dům je napojen na bezpečnostní systém. Součástí domu je garáž a na zámkové dlažbě před garáží je možnost dalšího parkování. Terasa a plocha pod pergolu jsou pokryté přírodním kamenem, pozemk je oplocen dřevěným plotem, před domem branka a automatické posuvná brana a pohonem s dálkovým ovladačem. Před vstupní dveře je zastřešení. Terasa je přístupná z obývacího pokojem a kolem domu, V zadní části pozemku je pak pergola 20 m2 se zahradním dřevěným nábytkem, na boční stran domu je postaven zahradní domek s přístřešek na dřevo. Dům je situovaný ve velmi klidné lokalitě V obce Bašt´ul. Měšicka. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost Dostupnost zajišťuje PID. Výborné napojení na D8 ,, M" Letňany 10min.. Dům je nabízen částečně zařízený (nábytek dle dohody). Při rychlém jednaní možná Sleva, (6 900 000 Kč) pokud už mate peníze připravení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512177
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha146
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.