Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyPetra Bezruče, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Rezervováno
Petra Bezruče, Kladno - Kladno, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 345 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Dobrý den, nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 ve 1 nadzemním podlaží zděného bytového domu v ulici Petra Bezruče. Byt má rozlohu 51 m2, je po rekonstrukci (dokončujeme nyní), nabízí obývací pokoj (15m2), ložnici (17 m2), kuchyňský kout oddělený posuvnými dveřmi od předsíně, koupelnu, samostatné WC, šatnu. Nová plastová okna všechna orientovaná do travnatého vnitrobloku. Plynové vytápění vlastním plynovým kotlem. K nastěhování od 1.4.2018. Kuchyně kompletně vybavená. Veškeré vybavení bytu nově pořízené a dosud nepoužívané (kuchyně, koupelna, WC, podlahy, posuvné dveře). Byt není vybaven nábytkem. Přístup na předzahrádku v kompletně uzavřeném vnitrobloku přes francouzské okno. K bytu náleží sklep. Měsíční platba družstvu za služby je 1 345 Kč (voda, energie společných prostor). Nájemce si na sebe musí přepsat elektroměr a plynoměr.

Bez provize RK, jen bezpodmínečně požadujeme vratnou kauci ve výši dvou nájmů splatných při podpisu smlouvy (tzn. 22 000 Kč).

Prohlídka možná kdykoliv po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512205
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.