Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 118 m² bez realitkyPitterova, Praha - Žižkov

Pitterova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena11 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 48 771 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného bytu 3+kk (užitná plocha 118 m2) se dvěma ložnicemi, dvěma terasy a garážovým stáním pro 2 auta v residenci Central Park s vlastním vchodem z ulici.

Byt je zařízen kuchyňskou linkou se spotřebiči Siemens. V prvním patře se nachází vnější terasa, obývací pokoj s kuchyni a vstupem do vnitřní terasy, ložnice, koupelna, WC a sklep. Ve druhém patře je další ložnice s koupelnou a WC. Byt je klimatizován. V prvním patře se taky nachází schod do vlastního parkovacího místa v garáži pro 2 auta.

Jedna s teras je umístěna ve vnitřní časti residence se vstupem do parku a dětského hřiště. Druhá terasa je ve vnější časti residenci s ohradou a vlastním vstupem.

V domě je recepce se 24hodinovou službou. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost a veškerou občanskou vybavenost. Křižovatka Ohrada je 5 minut pěšky, odtud tramvají na metro Palmovka 6 minut, Flora 9 minut, na Hlavní nádraží 11 minut, Můstek 15 minut bez přestupů, autobusem na Florenc 7 minut. V okolí spousta obchodů (supermarket Billa nebo Tesco Express 5 minut chůze), kavárny a restaurace, pobočky bank, pošta, lékaři.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512280
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha118
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.