Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyTopolová, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský kraj

Topolová, Milovice - Benátecká Vrutice, Středočeský krajVybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nádherný byt 3+kk, 90m2, Milovice (část Mladá), okr. Nymburk

Nádherný slunný byt ve 3. podlaží (4 patrového domu), v kompletně zrekonstruovaném zatepleném bytovém domě na Topolové ulici, v klidné zalesněné části, hned vedle nově otevřeného dětského parku Mirakulum. Byt je prostorný, světlý, s velkými plastovými okny (s výhledem do zeleně a na parkoviště), s vysokými stropy (3.6m) a mnoha nadstandardními prvky. Byt se skládá z obývacího pokoje s obrovskou kuchyní do tvaru U, z velké ložnice se šatnou (s vestavěnými skříněmi), dětského pokoje, koupelny se záchodem, obsahující sprchový kout i rohovou vanu, komory a předsíně s vestavěným botníkem. Všechny pokoje jsou vybaveny plovoucími podlahami, chodba, koupelna a kuchyň je pokryta dlažbou. Okna jsou orientována na SV. Dětský a obývací pokoj mají samostatné nezávislé připojení k internetu a TV. V domě je kabelová TV, satelit, STA a připojení k internet u pomocí optiky (100Mbits). Přímo u domu je autobusová zastávka MHD a velké parkoviště. Ve vnitrobloku je dětské hřiště. Výborná dostupnost do Prahy - přímá vlakem 40min Praha-Masarykovo n., autem po dálnici 25min ČM, Letňany, Prosek). Kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči je v ceně.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost – Tesco, Penny, Jednota, školky, školy, lékaři, lékárna, pošta, MHD, vlak, restaurace, cukrárny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512292
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.