Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 390 m² bez realitkyZahradní, Sedlec-Prčice - Prčice, Středočeský kraj

Zahradní, Sedlec-Prčice - Prčice, Středočeský krajVybaveno
Cena7 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Zavedený, plně provozovaný penzion nacházející se na vlastním pozemku v samém centru města Prčice. Celková výměra pozemků:726 m2, zastavěná plocha cca: 450 m2

Penzion kolaudován v roce 2011, kdy předchozí historická stavba prošla celkovou náročnou rekonstrukcí + přistavěním části budov až do současného stavu. Veškerá stavební povolení, dokumentace, řádná kolaudace, hygiena, požární směrnice - vše 100% stav!

Celková rekonstrukce penzionu provedena velmi precizně, použity vybrané dřevěné materiály, krásné krovy v jednotlivých místnostech objektu, dřevěné podlahy, na zakázku vyrobené kované zábradlí, mříže v oknech, kovaná vstupní brána, dřevěná okna, položena pálená taška. Každý pokoj (ze čtyř) vybudován v jiném tématu. 2x pokoj se samostatným sociálním zázemím (WC + koupelna se sprchovým koutem), 2x pokoj se společným sociálním zázemím.

Penzion dispozičně uzpůsoben: 5x pokoj, restaurace, prostor masérny, prostor kadeřnického salónu, prostor kosmetiky, zázemí kuchyně, sklady, sociální zázemí.

Dále v podkroví objektu velká místnost, která může být do budoucna uzpůsobena jako další pokoj s terasou pro hosty, nebo může být využita pro soukromé zázemí majitele nemovitosti. Do místnosti zaveden rozvod vody, elektřiny, odpady, topení.

Restaurace kapacitně pojme cca 30 hostů. Malé kuchyňské zázemí, sklad a bar. Pivní sudy umístěny ve sklepních prostorách, kdy je pivo rozváděno speciálním potrubím do objektu restaurace. Velmi snadnou stavební úpravou lze do budoucna vybudovat vchod z restaurace přímo na zahradu (rozšíření kapacity na zahradní posezení).

Celý objekt vytápěn kamny na tuhá paliva, umístěny v centrální části restaurace. Možno využít i nový elektrokotel.

Výborná poloha penzionu: sjezdovka Monínce, vyhlášené golfové hřiště “Čertovo břemeno”, poštovna, výuka jezdectví na koních, rybářské revíry, atd.

Dispozice objektu:

• 1.PP- sklep: historický sklep (klenby), sklad pivních sudů. (Historický sklep s kamennou klenbou, zasahující do skály. Do budoucna vhodné místo pro vybudování např. Vinotéky.)

• Přízemí: 1x pokoj jednolůžkový s vlastním soc. zázemím, 1x pokoj třílůžkový se společným sociálním zázemím,

1x pokoj - apartmán, který se skládá ze dvou pokojů (jeden 4 lužkový a jeden dvojlůžkový) sevlastním soc. zázemím, Dále se v přízemí nachází restaurace, 2x sklad, 2x samostatné WC.

• Podkroví: 1x pokoj s vlastním soc.zázemím, 1x nedokončený volný pokoj, kadeřnictví, kosmetika

Penzion umístěn na místě historické tvrze (tisíc let staré) – původně v majetku rodu Vítkovců, později rodu Rožumberků.

Při rychlém jednání dohoda na kupní ceně.

Penzion v plném provozu - současný prodej jakkoliv neomezuje jeho provozuschopnost.

Vytápění celého objektu zajištěno dvojím systém - 1) nový elektrokotel z roku 2018 + 2) vytápění krbovými kamny umístěné v restauraci.

Uvedená cena k jednání!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512390
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha390
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.