Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyJamborova, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský kraj

Jamborova, Tišnov - Tišnov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v OV o velikosti 2+1 v cihlovém domě na ulici Jamborova v Tišnově. Byt se nachází ve 3. NP/4, bez výtahu. Dům prošel revitalizací (zateplení domu, plastová okna, balkony). Samotný byt je v původním, udržovaném stavu, bez rekonstrukce jádra. Součástí bytu je předsíň, ložnice, obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyň, koupelna a samostatné WC (ložnice a kuchyň situovaná na SV, obývací pokoj s balkonem na JZ). Celková plocha bytu včetně balkonu je 53 m². K bytu náleží i sklep 2,2 m². V ložnici a obývacím pokoji jsou parkety, v kuchyni, předsíni, koupelně a WC linoleum. V bytě bude ponechána kuchyňská linka, kombinovaný sporák a botníková skříň na míru v předsíni. Vytápění centrální dálkové. Měsíční náklady na byt nyní činí 3885 Kč + elektřina, plyn. Bezproblémové parkování přímo před domem.

Podlahová plocha bytu: kuchyně 9,02 m², ložnice 13,23 m², obývací pokoj 20,34 m², koupelna 2,1 m², WC 1 m², sklep 2,2 m², spíž 0,4 m², předsíň 4,32 m², balkon 2,5 m².

Byt se nachází v klidné lokalitě Tišnova, který je městem s rozšířenou působností a je zde tak veškerá občanská vybavenost (cca 20 km SZ od Brna). V těsné blízkosti bytu je pošta, obchod s potravinami, restaurace.

Byt je nachystaný k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512441
Dispozice2+1
Dostupné od15. 4. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.