Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 96 m² bez realitkyHájecká, Červený Újezd - Červený Újezd, Středočeský kraj

Rezervováno
Hájecká, Červený Újezd - Červený Újezd, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízím k pronájmu novostavbu - rodinný dům (půlka dvojdomku), se samostatnou zahradou, oplocenou dřevěným plotem, který zaručuje na zahradě soukromí. Jedná se o luxusně vybavený 4+kk, o celkové velikosti cca 96m2, z toho je úložný prostorem cca 10m2 na půdě, terasou 30m2, zahradou cca 250m2 a 2 parkovací stání před domem.

Novostavba byla dokončena cca před 1,5 rokem.

Popis domu a vybavení:

Kuchyň je do tvaru U ; v bílém lesku, v kombinaci se šedou pracovní desku (dekor betonu), horní skříňky s dekorem dubu a skleněným obkladem. Plně vybavena značkovými spotřebiči (digestoř Sirius, lednice Bosch, myčka Siemens, atd.), kuchyň je propojená s obývákem zařízeného do skandinávského stylu - s rohovým krbem s obrovským prosklením (krbová vložka značky BEF), rohovou sedačkou, jídelním stolem z masivu, židlemi, lustry značky Gravelli s led stmívačem a vstupem na zahradu s vybudovanou terasou o velikosti 30m2. Rozměr kuchyně a obýváků je cca 28m2.

Z obýváku se jde na prostornou chodbu (cca 12m2), kde je vybudován botník na míru s dekorem dřeva,které je použito i v kuchyni. dále jsou na chodbě dva botníky, zrcadlo a stojan na kabáty.

Z chodby je možné jít do komory o velikosti 2m2 s bojlerem a pračkou a zařízením na změkčení vody, dále je možné jít do luxusně vybavené koupelny o velikosti 5,5 m2. V koupelně se nachází podomítková termostatická baterie značky Grohe, sprchový kout walk - in, vysoká skříňka, umyvadlo značky Villeroy Boch a dále volně stojící vana. Dále je možný vstup do třech pokojů (o velikosti 11-13m2) v jednom z nich je nová manželská postel 180x200 (z hygienických důvodů bez matrace), noční stolky značky Kartell a závěsné lampy s balkonovými dveřmi, ze kterých je možný vstup na zahradu. Ve zbylých dvou pokojích jsou úložné prostory a dále jeden pokoj je zcela prázdný. Záchod je vybaven bidetovou sprškou, a doplňky značky Keuco. V oknech jsou žaluzie, případně záclony a závěsy (v ložnici zatemňovací závěsy).Na podlaze je dlažba v dekoru dřeva, a vytápění je podlahové - elektrické.

Orientace oken je jih, západ a severozápad. Na zahradě je zahradní domek, k dispozici je elektrická sekačka, vertikutátor a také zavlažovací zařízení.

Vybavení, které je na fotkách v domě zůstává.

Občanská vybavenost:

Dětské hřiště je 3 minuty cesty od domu. Městská školka 5 minut od domu. Autobusová zastávka 5 minut od domu, stejně jako obchod s potravinami (Žabka, otevřena denně od 6-22h), v obci je řeznictví a další obchody. Na parkoviště P+R Zličín trvá cesta od domu cca 15 minut. Cca 20 minut na letiště.

Nájem a služby

Cena nájmu je 23 000 měsíčně.

Náklady na služby, které se platí přímo pronajímateli činní, cca 1100 Kč měsíčně, skládají se z: 500 - 700 Kč zálohy na vodu a dále náklady na stočné (cca 100 kč na osobu měsíčně) a dále svoz odpadu také cca 200 Kč , vratná kauce 35 000 Kč.

Smlouva na elektřinu bude přímo na nájemce (měsíční zálohy na základě skutečné spotřeby z minulého roku cca 2500 měsíčně). Možnost internetu bez smlouvy za 250 kc/ měsíc.

Dům je nekuřácký!

Volné k nastěhování od 1.12.2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512443
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 12. 2020
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha96
VybavenoČástečně
Plocha pozemku406
VlastnictvíOsobní
PENBB
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.