Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkySlévačská, Praha - Hloubětín

Slévačská, Praha - Hloubětín
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč


Pronajmu dobře prosvětlené kompletně zrekonstruované 3+kk se zasklenou lodžií 68m2 v Praze 9 Hloubětíně v 5. patře s krásným jihozápadním výhledem do zeleně a MHD přímo u domu.

Nadstandardně řešená koupelna se sprchovým koutem i vanou a zrcadlem po délce celé stěny, kuchyňská linka s barem a pracovní plochou nadstandardní velikosti, zasklená lodžie 6m2 s horní zaskledním Optimi a unikátním poloprůhledným spodním zasklením pomocí skel Stopsol - bronz znesnadňujích průhled z exteriéru do interiéru (tatáž skla použita např. u budovy bývalého Tuzexu), centrální solární systém pro ohřev teplé vody na střeše domu, plovoucí podlahy a dlažba, obložkové zárubně, plastová okna, podhledy, stoupačky topení ukryty v sádrokartonových odhlučnených kastlících, oddělené WC, vyzděný sklep 2m2, společná televizní anténa, zavedeno UPC, nezařízené.

Společné prostory 11-tipatrového domu kompletně zrekonstruovány včetně nových výtahů.

Parkování možné přímo u domu, zastávka autobusu MHD 50m, stanice metra B Hloubětín nebo Rajská Zahrada od domu 10 minut pěšky nebo 5 minut autobusem.

Ideální pro milovníky krásných výhledů a romantických procházek v přírodě. Cena 17.000,- Kč měsíčně + poplatky 3.900,- Kč měsíčně (smlouvu na plyn a elektřinu si zařizuje nájemce). Preferuji nekuřáky bez domácích mazlíčků, byt je vhodný pro 3-4členné rodiny.

Nástup možný od 1.11.2018. Přímý majitel, realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512485
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíDružstevní
PENBC
Plocha68
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.