Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 58 m² bez realitkyHlavní, Předboj - Předboj, Středočeský kraj

Hlavní, Předboj - Předboj, Středočeský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám prodej rodinného domu před rekonstrukcí na pozemku o výměře 115 m2, který je vystavěn ve středu klidné obce Předboj. Jedná se o malý rodinný dům z 20. let devatenáctého století, který prošel částečnou rekonstrukcí v roce 2003. Dům je dispozičně řešen jako 2+1 o celkové obytné ploše ve výměře 58 m2. V domě se nachází kuchyňský kout s jídelní části, obývací pokoj s kamny, která rozvádí teplo do celého domu, další pokoj, oddělené WC a koupelna, dále vstupní chodba. Nad domem je půda o rozloze 30 m2. Dům a dvůr jsou oploceny zděným zdivem. V domě je osazen bojler, zavedena elektrika, obecní vodovod a kanalizace. Na dvorek navazuje dílna a dále je na dvoře možnost zastřešeného parkování. Příjezdová komunikace je asfaltová, vjezd na pozemek je možný vraty.

Dům je situován v blízkosti autobusové zastávky, jenž zajišťuje dobrou dopravní dostupnost jak do Prahy tak do Mělníka.

Nedaleko domu se nachází Předbojský rybník, který lze využít i k rybolovu, a pro nadšence golfu je zde vystavěno i golfové hřiště.

Vhodné také jako sídlo firmy

We sell a house before reconstruction on a plot of land with original area of 115 sq m in the middle of a calm municipality Předboj. It is a smaller house partitioned in the 20’s, partially reconstructed in 2003. House ´s disposition of rooms is constructed as 2+1 with residential area of 58 sq m consisted of kitchen, bathroom, toilette and entrance hall. Under the roof is additional space of 30 sq m available. Around the house and courtyard is a brick fence. In the house is a water boiler, electricity, water and sewerage systems. Workroom and covered parking place follows the courtyard. Nearby is a bus stop serving a journey to Prague or Mělník as well as a local pond and golf course. Suitable as company´s seat / office, too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512532
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha58
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.