Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 260 m² bez realitkyPalackého, Teplice nad Metují - Teplice nad Metují, Královéhradecký kraj

Palackého, Teplice nad Metují - Teplice nad Metují, Královéhradecký kraj
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný penzion

Prodej - prostorný, zrekonstruovaný multifunkční rodinný dům nebo penzion (podlahová plocha cca 260 m2) v Teplicích nad Metují, v atraktivní lokalitě Teplicko-Adršpašských skal, okr. Náchod. Dům je vhodný k bydlení a podnikání. Primárně určen pro rodinu (apartmán v podkroví domu), oddělený prostor pro menší apartmán v prvním poschodí. Přízemí domu zkolaudované pro výrobní nebo skladové prostory, kde může být umístěna dílna a kancelář, nebo možný třetí apartmán - el. rozvody jsou připravené pro samostatný elektroměr.

Dům je příhodně umístěn v blízkosti centra města, kde je pěšky dostupná veškerá občanská vybavenost, mateřská a základní škola. Současně si může obyvatel domu užívat přírodní prvky města Teplic. Vedle domu teče pstruhová řeka Metuje, naproti revitalizovaný městský park.

Vytápění je plynové, plus možnost dvou lokálních připojení pro kamna, tři koupelny, (čtvrtá připravena k zakončení dle představ nového majitele), dubová kuchyň s žulovou deskou vyrobená na zakázku, dřevěná okna, kotelna, sklípek. K objektu je přistavěna garáž a květinově- bylinková zahrádka k příjemnému posezení.

Budova je celkově zrekonstruovaná: celoplošně provedená hydroizolace vč. podříznutí zdiva., střecha - dvouplášťová (svody měděné), plášť zateplený (energetický štítek – D),

Sítě: voda, kanalizace, elektro, plyn, telekomunikace

Family pension - FOR SALE

Spacious, reconstructed, multifunctional family house or pension (260m2) in Teplice nad Metují, in the atractive locality of Adr Rocks (Sand-stone city). Suitable for living and business, Apartment in the attic space, separate space for a smaller apartment on the second floor, first floor - approved for business purposes, possible small manufacture or warehouse or a 3rd apartment.

Gass heating + two wood stoves, three bathrooms (4th ready to be finished according to new owner's wishes, custom made oak kitchen line with stone top, wooden windows, boiler room, little cellar, attached garage, flower-herb garden

WE SPEAK ENGLISH!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512652
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha260
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.