Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 123 m² bez realitkyBřezinova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký kraj

Rezervováno
Březinova, Olomouc - Hodolany, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Světlý a prostorný byt o výměře 123 m2 s dispozicí 4 + 1 ve 4. nadzemním podlaží obytného cihlového domu. Byt je orientován směrem na jih. U domu je velká společná zahrada, do které je výhled z prostorného balkónu. Zahradu je možné využívat. V domě je výtah.

Dům je situován v klidnější oblasti zástavby bytových domů v blízkosti administrativního centra a hlavního vlakového nádraží.

Střed bytu tvoří prostorná hala s přilehlou šatnou. Z haly je přístup do čtyř neprůchozích pokojů, v současnosti používanými jako obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj a pracovna/pokoj pro hosty. V obývacím pokoji je dětský/relaxační koutek ve formě vyvýšeného pódia. Dále je z haly přístup do kuchyně s jídelním koutem a 2 komorami, do koupelny a na samostatné WC. Z kuchyně lze vyjít na balkón. V bytě je velké množství úložného prostoru, navíc k bytu patří sklepní kóje a lze využívat i společnou kolárnu. Kuchyň je plně vybavená elektrospotřebiči – lednice s mražákem, myčka 60cm, el.trouba a varná deska na plyn, mikrovlnná trouba. Podlahy v obývacím pokoji a kanceláři jsou původní parketové, na sociálním zařízení jsou dlažby, v ostatních pokojích jsou koberce nebo vinylová podlaha. Topení je ústřední (regulace teploty v bytě pomocí termostatu), dále se v bytě nachází funkční původní kachlová kamna na dřevo. Ohřev teplé vody je zajištěn moderním průtokovým plynovým ohřívačem.

Hl. nádraží, adm. centrum, zastávky veř. dopravy a Albert do 5 minut, park a historické centrum města do 10-15 minut. Parkování je možné před domem nebo v nedalekých podzemních garážích za příznivou cenu.

Nájem: 14 000 Kč + 4 500 Kč záloha na energie.

Byt je vhodný pro 3-4 osoby nebo rodinu s dětmi a bude k dispozici plně vybavený od května 2018. V současnosti probíhá jeho vystěhování.

V případě zájmu piště prosím na email s uvedením telefonního čísla nebo volejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512684
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha123
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.