Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 31 m² bez realitkyDubová, Brno - Jundrov, Jihomoravský kraj

Dubová, Brno - Jundrov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 220 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 415 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji slunný byt 1+1 v Brně Jundrově. Byt se nachází v 8.patře panelového domu s výtahem. Celý dům prošel v minulých letech rekonstrukcí (střecha, rozvody plynu, vody a kanalizace, nová plastová okna a dveře, zateplení, fasáda a další). V současné době je v plánu rekonstrukce výtahu.

Dům je posazen do zeleně, s dobrou možností parkování, poblíž je obchod, spoj MHD, v centru Jundrova (cca 5 min pěšky) pak další občanská vybavenost. Pošta, drogerie, několik restaurací, lékárna, zelenina a další specializované obchůdky.

Jundrov je lokalita vyhledávaná pro svůj idylický ráz, blízkost přírody a klid a přitom velmi rychlé spojení do centra Brna.

Byt 1+1 má výměru 31 m2. V roce 2016 prošel základní rekonstrukcí - nové wc,umyvadlo, vodovodní baterie, nové podlahy - lino a koberce, částečná rekonstrukce omítek, osvětlení a další drobná údržba. Má samostatnou kuchyni s kuchyňskou linkou a kombinovaným sporákem.

Pokoj má výměru cca 16 m2, na podlaze pod kobercem jsou zachovalé parkety. Koupelna s vanovým sprchovým koutem. Byt má skvělý výhled na celé Brno. K bytu patří sklep a prostorná lodžie společná pro 3 byty na patře.

Měsíční náklady včetně FO jsou 2620 Kč + energie dle vlastní spotřeby.

O ceně se dá jednat. Tel: 773622333

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512697
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.