Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 82 m² bez realitkySpojených národů, Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj

Spojených národů, Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bohužel jsme narazili na nesolventního zájemce, a tak znovu nabízíme k prodeji světlý, prostorný byt 3+1 s balkónem ve 2. patře dvoupodlažního domu. Byt má skvělou dispozici - díky chodbě s vestavěnými skříněmi jsou ložnice i dětský pokoj neprůchozí, je z nich navíc krásný výhled do zahrady. K bytu patří sklep v přízemí domu a především nadstandardní zázemí domu: prádelna se sušárnou, zahrada s posezením, kolárna, parkoviště atd. To vše pro pouhých 5 bytů.

Více o bytu: Byt má nedávno vyměněné radiátory, nová okna, nově obložený, prostorný balkón (4 m2). Celý byt je dobře udržovaný, doporučujeme se přijít podívat, ve skutečnosti je ještě hezčí než na fotkách.

Více o domě: V domě je pouze 5 bytů s milými sousedy. Obytná část domu je kompletně zateplena, za hlavními dveřmi se nachází vstupní chodba se skříněmi k uložení bot, v přízemí je také už zmiňovaná prádelna se sušárnou, kolárna, kotelna se společným kondenzačním kotlem a sklepy/komory ke každému bytu. Do našeho bytu se jde nahoru po schodech. K domu patří vlastní parkoviště a za domem je velká zahrada, kterou společně udržují a využívají všichni obyvatelé domu. V létě na ní usušíte prádlo anebo posedíte u grilu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512877
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha82
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.