Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyLibuňská, Praha - Horní Počernice

Libuňská, Praha - Horní PočerniceVybaveno
Cena4 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 448 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 3+1, 75 m2, OV, Praha 9 - Horní Počernice, ul. Běluňská. Zrekonstruovaný slunný byt 3+kk se nachází v 8. podlaží panelového domu v klidné lokalitě Horních Počernic. V každé místnosti a na chodbách jsou nové vestavné skříně, byt je vybaven bezpečnostními dveřmi, posuvnými dveřmi s dojezdem, spotřebiči v kuchyňské lince - vše prestižních značky. Obývací pokoj a kuchyně jsou orientovány na jih, od dalších dvou ložnic jsou oddělené prostornou předsíní, což zajišťuje dostatek klidu a soukromí. K bytu náleží prostorná zasklená lodžie (6m2) a sklepní koje (2m2). Poměrně nízké provozní náklady, související s užíváním bytu a velmi dobře fungující společenství vlastníků. Vysokorychlostní internet v bytě je zdarma.

Panelový dům prošel kompletní rekonstrukcí (zateplená fasáda, nová střecha, stoupačky, chodby). Krásné bydlení s úchvatným výhledem, v blízkosti obchody, dětské hřiště, škola, školka. 100 m od bytu je zastávka MHD na metro Černý Most, 5 min. pěší chůze na vlak (10 min. na Masarykovo nádraží). Cena bytu je k jednání.

Mám známého makléře, který umí zajistit hypoteku s výhodným úrokem

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017, nové dveře, elektro instalace, rozvod internetu, podlahy, WC, koupelna a nábytek na zakázku za bezmála 1500 000,-, byt zateplen i zevnitř, zajištuje minimální unik tepla.Velice krásný byt s uchvatným posezením a výhledem z terasy

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512976
Dispozice3+kk
Dostupné od26. 3. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha75
VybavenoVybaveno
Podlaží8
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.