Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 2+kk • 35 m² bez realitkyVodičkova, Praha - Nové Město

Vodičkova, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce29 800 Kč


K pronájmu kancelář 2+kk. Nacházející se ve vyhledávané oblasti Praha 1, cca 150 metrů od Václavského náměstí, s okny do dvora ve Vodičkově ulici. Kancelář je v prvním patře bez výtahu, není zařízen, pouze kuchyňská linka a toaleta. Skvělá dopravní dostupnost, metro A,B (Můstek, Karlovo náměstí ). Měsíční nájem je 12.900,- Kč/měs. + služby 800,- Kč/osobu. Služby zahrnují: voda, elektro dům, úklid společných prostor, popelnice, správa domu, STA. Dále pak elektřina a plyn (přehláška na nájemce ). Vratná kauce je ve výši 2 měsíců, bez provize RK. Kancelář není možné pronajmout za účelem jiných pronájmů třetím osobám. Je možné domluvit i parkování ve dvoře za poplatek !

For rent office 2 + kk. Located in the sought-after area of Prague 1, about 150 meters from Wenceslas Square, with windows to the courtyard in Vodičkova Street. The office is on the first floor without a lift, not furnished, only a kitchen and a toilet. Excellent accessibility, metro A, B (Mustek, Karlovo náměstí). Monthly rental is 17.000, - CZK / month. + services 800, - CZK / person. Services include: water, electric house, communal cleaning, garbage bins, housekeeping, STA. Next, electricity (declare on tenant). The refundable deposit is 2 months, without commission of RK. The apartment can not be rented for any other lease to third parties. It is possible to arrange parking in the courtyard for a fee!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512977
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.