Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2439 m² bez realitkyV Hutích, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj

V Hutích, Kutná Hora - Kutná Hora, Středočeský kraj
Cena6 121 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím exkluzivně částečně svažitý stavební pozemek o rozloze 2439 m2. Pozemek leží na klidném místě Kutná Hory, v jedné z exkluzivních částí obce, s příjemným výhledem do údolí říčky Vrchlice a z horní části i pohledu na chrám Sv. Barbory. Nemovitost je určena územním plánem k výstavbě a je vhodná pro výstavbu rodinného domu toho, kdo ocení soukromí a jedinečnou polohu. Platné stavební povolení. do konce roku 2020. Lze například moderní terasová vila s bazénem. Pozemek je situovaný na jih. Jak je již uvedeno výše, pozemek je částečně svažitý se dvěma samostatnými příjezdy z asfaltové komunikace. Elektřina a užitková voda jsou na pozemek dovedeny. Kanalizace formou jímky. Přes část pozemku prochází odvod dešťové kanalizace. Možnost vrtu pro vlastní zdroj vody. Jedná se o klidné místo se skvělou atmosférou pro bydlení. Tato lokalita je z hlediska výstavby rodinných domů velmi žádaná. Dostupnost BUS (250m) i dobré vlakové spojení (500m). S pozemkem je spojený nákup zahrady (3281m2) a lesních ploch (cca12000m2), které k pozemku přiléhají. Toto vše je zahrnuto v celkové prodejní ceně. Lze říci, že kreativní zájemce zde může vytvořit nádherné sídlo. O několik kilometrů dále ve stejném údolí staví své odpočinkové místa čeští miliardáři.

Cena 6.121.000,- Kč

Cena za 1m2 stavebního pozemku cca 1.800,- Kč.

Přímý majitel bez RK. Struktura ceny je k jednání.

Volejte na tel 776552132 POUZE V PRACOVNÍ DNY MEZI 14-17.00 , to jsme k tomuto účelu na příjmu a můžeme zodpovědět Vaše dotazy :-)

Můžete i psát sms, zavoláme zpět!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512980
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 439
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.