Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyHostímská, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Hostímská, Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Cena6 229 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 417 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám výjimečnou příležitost koupě bytu 3+KK o podlahové ploše 89,7 m2 s předzahrádkou 50,8 m2 a terasami 20,6 m2, garážovým dvojstáním a zděným sklepem v jedinečném projektu Rezidence Berounka.

Rezidence se skládá ze sedmi oddělených domů, které tvoří pouze dvě bytové jednotky. Každý dům má vlastní vchod, vjezd do garáží a centrální schodiště se vstupy do jednotlivých bytů pro zachování naprostého soukromí všech rezidentů.

Jednotlivé byty disponují prostornou chodbou se vstupy do dvou ložnic, koupelny s WC a samostatného WC, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a navazujícím vstupem do pracovny/šatny. Krásný výhled a nadstandardní přísun slunečního světla zajišťují velkoformátová francouzská okna v každém pokoji, skrze která se dále vstupuje na terasy. Každý byt v 1.NP dále disponuje předzahrádkou až 38,1 m2 a byt ve 2.NP zelenou střešní terasou až 85,2 m2, která je využita skrze celou plochu domu.

Projekt svým umístěným poskytuje skvělou dopravní dostupnost ku Praze, ale současně nabízí veškeré výhody města Berouna s plnou občanskou vybaveností, zejména pak zdravotnické služby, školy, školky, síť obchodů a restaurací, např. na nedalekém historickém náměstí. Volný čas vybízí k procházkám v přírodě podél řeky Berounky, křivoklátských lesů a Českého krasu nebo ke sportovním aktivitám v nedalekém aquaparku a komplexu sportovišť či na golfovém hřišti.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a vyberte si jeden z bytů na webu www.rezidenceberounka.cz

Jediné, co Vás dělí od romantické snídaně na Vaší terase při východu slunce s výhledem na řeku Berounku nebo času stráveného s rodinou při společném grilování na Vaší zahradě, je kontaktovat náš prodejní team.

Stav projektu (6/2019): probíhá stavba 2. NP

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513106
Dispozice3+kk
Dostupné od31. 12. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha90
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.