Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 230 m² bez realitkyJižní, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský kraj

Jižní, Zvole - Zvole u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena15 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 65 735 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na prodej krásný a moderní rodinný dům v části Praha-Západ - vila na vyjímečném místě. Poslední dům ve slepé ulici poskytuje velmi příjemný soukromý relaxační prostor v 10 let vzrostlé, profesionálně udržované zahradě. Vyjimečné místo, přístřešek pro 2 vozy a k tomu navíc mimo plochu domu další samostatná garáž. Dům vyniká perfektní dostupností , nachází se v blízkém okolí obcí Dolní Břežany a Zbraslav, v útulné obci Zvole s plnou občanskou vybaveností a nejen, že je obec krásná a bezpečná ,ale spektrum aktivit, blízkost a vybavenost škol a školek ocení nejen maminky s dětmi. Dům je vhodný i pro milovníky přírody, vstup do lesa, krásné a hluboké pěší i cyklistické stezky začínají několik metrů od domu. Dům je na pozemku 763m2, o celkové ploše 230 m2, přízemí a plochy 1.patra. Dům je postaven a vybaven nabytkem i příslušenstvím ve vysokém standardu a je bez závad. K domu patří krásná terasa izolovaná od sousedních domů, vhodná pro večerní posezení a nová jaccuzzi pro 6 osob. Dům je v nabídce plně vybavený, připraven k nastěhování. V případě zájmu o nevybavený dům je možno cenu upravit dle domluvy. Realitky nevolat, jsme majitele a nemáme zájem o fiktivní zprostředkování. Pouze vážní zájemci. Právní servis dle domluvy vč. možnosti zajištění hypotéky.

Living in villa in lovely nature near Prague. West part of Prague very near to Zbraslav and Dolni Brezany. To the centre of Prague by car takes only 18-20min. Town is easily accessible also by frequent bus directly to metro Kačerov. Im offering lovely beautiful modern fully equipped villa house, in calm place near beautiful park-forest connecting wit Vrane and Vltavou. Fully furnished 5 spacious rooms, 2 bathrooms plus extra space, equipped by modern and branded materials. Whirlpool, terrace, grill, professional styled garden in private street. Independent storage place usable as a garage extra is next to the house. Modern kitchen is together with living room in a grand spacious space with travertino fireplace. Villa is for sale fully equipped but can be sold unequipped if case of interest. Then price is negotiable in that case. Owner directly no fee extra.

Living in villa in lovely nature near Prague. West part of Prague very near to Zbraslav and Dolni Brezany. To the centre of Prague by car takes only 18-20min. Town is easily accessible also by frequent bus directly to metro Kačerov. Im offering lovely beautiful modern fully equipped villa house, in calm place near beautiful park-forest connecting wit Vrane and Vltavou. Fully furnished 5 spacious rooms, 2 bathrooms plus extra space, equipped by modern and branded materials. Whirlpool, terrace, grill, professional styled garden in private street. Independent storage place usable as a garage extra is next to the house. Modern kitchen is together with living room in a grand spacious space with travertino fireplace. Villa is for sale fully equipped but can be sold unequipped if case of interest. Then price is negotiable in that case.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513590
Dispozice5+1
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha230
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.