Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 220 m² bez realitkyV Podhoří, Praha - Troja

V Podhoří, Praha - Troja
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 883 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dobrý den,

prodávám menší jednopatrový řadový domek, respektive polovinu dvojdomku z roku 1996, po částečné rekonstrukci v roce 2016, naprosto bezproblémoví sousedi, podlahová plocha 220 metrů, za domem menší předzahrádka, oddělená od sousedů vysokým, ale krásným plotem, v přízemí prostorná hala s malým, spíše designovým krbem s prosklenou celou stěnou a vstupem na zahradu, kuchyně s novými vestavěnými spotřebiči z roku 2016 (prodloužená záruka na 5 let), ložnice, koupelna s WC, sprchovým koutem a bidetem, v prvním patře tři ložnice, jedna s balkonem orientovaným do zahrady, koupelna s dvěma, umyvadly, vanou, WC a bidetem. Domovní telefon i v prvním patře, bezpečnostní systém. Napůl pod terénem garáž, technická místnost s pračkou a sušičkou (taktéž z toku 2016 s prodlouženou zárukou) a sauna, příliš nevyužívaná se sprchovým koutem, instalovaná taktéž při rekonstrukci v roce 2016. Domek je ve velmi dobrém technickém stavu, před 2 měsíci došlo ke kompletnímu malování, revitalizaci tapet, čištění okapů, kontrole komína atd. Domek je připravený k okamžitému nastěhování. Dobrá dostupnost na metro Kobylisy, kde je veškerá občanská vybavenost. Cca 10 minut, zastávka autobusu kousek od domu.

V případě vašeho zájmu mne kontaktujte, pro rychlejší komunikaci uveďte kontakt na sebe (tel.,email). Vašim odpovědím se budu věnovat postupně po svátcích, děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513602
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha220
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.