Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 12 m² bez realitkyValchařská, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Valchařská, Brno - Husovice, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Vratná kauce7 700 Kč


Nabízím k pronájmu jednolůžkový pokoj v zcela zařízeném mezonetovém 3pokojovém bytě (každý pokoj je pro 1 osobu) cihlové novostavby bytového domu v Brně – Husovicích na ulici Valchařská. Tichý pokoj o rozměru 12m² je vybaven novým nábytkem - kvalitní postelí s matrací a úložným prostorem, šatní skříní, psacím stolem, židlí, komodu, poličkou, nočním stolkem, zcela stínící roletou okna. Pokoj je uzamykatelný „FAB“ zámkem. Společná kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s pračkou, multifunkční troubou (horkovzdušná s grilem a mikrovlnkou), indukčními plotýnky a velkou lednicí. Koupelna má sprchový kout, nad umyvadlem větší osvětlenou zrcadlovou skříňku a wc. V bytě je samostatný kout pro sušení prádla atd...

Pokoj je určený pro normální - pohodový typ člověka - ženu či muže, je nekuřácký. V ostatních pokojích bydlí také klidní lidé ve věku cca 25-35let. Tím že je celý byt určený pouze pro 3 osoby, tak poskytuje hodně soukromí a nedochází v něm k hromadění lidí v kuchyni, v koupelně, není v něm hluk. Všechny pokoje, včetně kuchyně a koupelny s wc jsou zcela samostatně přístupné.

20metrů od domu je zastávka tramvaje č.4 – cca 10 min do centra Brna, 100metrů od domu je zastávka autobusů 44, 57, 84, 94 –výborná dostupnost do velké části Brna. Ve vzdálenosti 100metrů se také nachází menší obchod s potravinami s prodlouženou otvírací dobou (večerka). Naopak opačným směrem od domu ve vzdálenosti 200metrů se nachází nábřeží řeky Svitavy s dostatkem zeleně s chodníky a novou cyklostezkou. Na dvoře domu lze bezpečně zaparkovat kola, pronajmout vlastní parkovací stání pro auto. Energetická náročnost budovy C.

Nájemné 6000Kč + 1700Kč inkaso. Kauce pro majitele bytu je jeden měsíční podnájem s inkasem (celkem 7700,-Kč). V ceně inkasa je zahrnut i neomezený rychlý internet.

Do pokoje je možné se nastěhovat 31.1.2024

Pokoj je vhodný pro delší pronájem (6 až neomezeně měsíců)

Tomáš Jílek tel.: 603 360 062

I offer for rent a single room in a fully furnished maisonette 3-room apartment (each room is for 1 person) in a new brick apartment building in Brno - Husovice on Valchařská street. The quiet room measuring 12m² is equipped with new furniture - a quality bed with mattress and storage space, wardrobe, desk, chair, chest of drawers, shelf, bedside table, completely shading window blinds. The room can be locked with a "FAB" lock. The shared kitchen is equipped with a kitchen unit with washing machine, multifunctional oven (hot air with grill and microwave), induction hobs and a large refrigerator. The bathroom has a shower, a larger lighted mirror cabinet above the sink and a toilet. The apartment has a separate corner for drying laundry, etc.

The room is intended for a normal - relaxed type of person - woman or man, it is non-smoking. The other rooms are also inhabited by quiet people aged approx. 25-35 years. Since the entire apartment is intended for only 3 people, it provides a lot of privacy and there is no crowding in the kitchen or bathroom, and there is no noise in it. All rooms, including the kitchen and bathroom with toilet, are completely accessible separately.

20 meters from the house there is a tram stop No. 4 - about 10 minutes to the center of Brno, 100 meters from the house there is a bus stop 44, 57, 84, 94 - excellent access to a large part of Brno. At a distance of 100 meters there is also a small grocery store with extended opening hours (a convenience store). On the other hand, in the opposite direction from the house, at a distance of 200 meters, there is the embankment of the river Svitava with plenty of greenery with sidewalks and a new cycle path. Bicycles can be safely parked in the yard of the house, and you can rent your own parking space for your car. Energy efficiency of building C.

Rent 6000CZK + 1700CZK direct debit. The deposit for the apartment owner is one month's sublease with direct debit (a total of CZK 7,700). Unlimited fast internet is also included in the direct debit price.

It is possible to move into the room on January 31, 2024

The room is suitable for a longer rental (6 to unlimited months)

Tomáš Jílek phone: 603 360 062 - please text (I don't speak English)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513736
Dispozice3+1
Dostupné od31. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha12
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDCacovická
🚶 5 m (0 min)
PoštaBrno 14
🚶 678 m (8 min)
Obchod
🚶 267 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 531 m (6 min)
RestauraceRestaurace Svatoboj
🚶 50 m (1 min)
LékárnaLékárna Cistronica
🚶 318 m (4 min)
ŠkolaOA Emila Holuba a SŠ veterinární prevence
🚶 558 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Marie Majerové
🚶 780 m (9 min)
SportovištěTJ Mosilana
🚶 193 m (2 min)
Hřiště
🚶 590 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.