Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 77 m² bez realitkyJindřišská, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Jindřišská, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 614 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Byt k pronájmu

Byt 2+1 v centru města. Plocha bytu 64,6 m2 + lodžie 10 m2 + sklep 2m2.

Byt se nachází v centru města v atraktivní lokalitě, 200 m od třídy Míru, v 11. patře panelového domu s výtahem. Celkový počet pater je 12. Byt je orientován na západ. V bytě je prostorný obývací pokoj a prostorná ložnice se šatnou (cca 2-3m2) dále kuchyň + špajzka, oddělená koupelna a WC, prostorná předsíň a 2 lodžie, ze kterých je krásný výhled na město. K bytu náleží sklep. Byt je velice slunný a teplý.

Parkování je možné ve dvoře, avšak počet míst je hodně omezen. Dvůr je zabezpečen závorou, ke které dáme k dispozici ovladač. Je možné si zřídit na bytě trvalé bydliště a potom využít rezidenčního stání v okolí.

Byt je částečně zařízen. Kuchyň – plynový sporák, elektrická trouba, myčka, mikrovlnka, lednice, stůl. V předsíni jsou skříně a věšáky, v ložnici a obýváku několik skříní a skříněk. V koupelně je sprchový kout a k dispozici pračka. Dále je byt vybaven klimatizací Toshiba, k dispozici je také router pro UPC. V lodžii k dispozici posezení – 2x židle + stoleček a bambusové rolety.

Panelový dům je před revitalizací, jež je výhledově plánována. Byt není rekonstruován, ale je v dobrém stavu, jádro je zděné, okna jsou plastová.

Topení je ústřední.

Nájem činí 11.500 / měsíc + služby. V současné době jsou zálohové platby na služby ve výši 1.564 Kč (voda teplá, studená, teplo, společná elektřina atd.) Dále 150 Kč záloha na plyn, 900 Kč záloha na elektřinu. Počítáno při obsazenosti dvěma osobami. Požadujeme kauci ve výši 25.000 Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513747
Dispozice2+1
Podlaží11
Typ budovyPanel
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.