Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 46 m² bez realitkyNa Pískách, Praha - Dejvice

Na Pískách, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce16 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2 + 1, 46 m2 k nastěhování od 1. 4. 2019. Byt se nachází v bytovém domě v lokalitě s dostupností ca 5 min na zastávku tram Hadovka (dále ca 3 min tramvají na zastávku metra Dejvická) nebo ca 10 min pěšky na metro Bořislavka. Bus 131 přímo u domu. Obchod a nejbližší restaurace dostupné do 1 min pěší chůze.

Byt se nachází ve 3.NP, má dřevěné podlahy, 2 balkóny s orientací na jih a sever a luxusní koupelnu. V bytě jsou v chodbě umístěny velké vestavné skříně, plynový kotel pro ohřev vody a vytápění je umístěn v koupelně, klimatizace je umístěna v hlavní obytné místnosti. Kuchyň je vybavena plynovým sporákem a elektrickou troubou, velkou lednicí s mrazákem. S ohledem na dispozici bytu je vhodný pro jednotlivce nebo zcela ideální pro pár. (Nevhodný na spolubydlení.)

Byt je plně vybaven (veškerý nábytek na fotografiích zůstává v bytě) připraven k vašemu nastěhování pouze se základními věcmi, které sbalíte do pár kufrů. V bytě je: nová pračka, vysavač a další úklidové potřeby, základní vybavení kuchyně).

Dům je mimo modré parkovací zóny.

Cena je 16 500 Kč + spotřeba energií a internet (cca 2 500 Kč – 3 000 Kč). Vratná záloha je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Furnished flat (46 m2, 2+1 - 1 bedroom, 1 livingroom and a kitchen - ideal for a single or couple, not for a couple of friends) for rent available from the beginning of April 2019. Located in Prague 6 - Hanspaulka, 5 mins walk from tram stop "Hadovka". Although surrounded by trees and in a very quiet location, still only 3 mins by tram to Dejvická (Green line), 20 mins to the city centre. Tesco Express + restaurant are 1 minute on foot.

The flat has wooden floors, 2 balconies and a superbly looking bathroom. Equipped with a huge wardrobe in the hall, gas boiler, air conditioning, and a smart electrical toilet. The kitchen is equipped with a cook (gas), oven (electrical), large fridge and freezer.

The flat is fully equipped (all the furniture you see on the pictures stays in the flat) ready for you to move in just with your backpack. Other equipment in the flat: washing machine, ironing board and iron, cleaning tools, dishes, etc.)

Flat is outside of the blue parking zones.

Price is 17 700 CZK + utilities (appr. 3 000 CZK). Refundable deposit one month rent. No agency fees, I am the owner.

Message me if interested.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513799
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.