Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 162 m² bez realitkyStrmá, Broumov - Broumov, Královéhradecký kraj

Strmá, Broumov - Broumov, Královéhradecký kraj
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 823 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji dvojpodlažní řadový rodinný dům 5+1 se zahradou v Broumově. Dům kolaudovaný v roce 1983 má východně západní orientaci a je situován v klidné ulici. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Zastavěná plocha domu je 81 m². Plocha zahrady 200 m² a předzahrádky 67 m².

V přízemí domu se nachází zádveří (4 m²), ze kterého se vstupuje do garáže (15 m²), sklepa a dále do předsíně (4,2 m²). Z ní je přímý vstup do obývacího pokoje (22 m²) s výstupem na terasu (9 m²) a do kuchyně (8,5 m²). Obývací pokoj i kuchyň jsou přímo propojeny s jídelnou (10,5 m²). V přízemí je rovněž umístěno WC s umyvadlem. Z terasy se schází přímo na zahradu, která je přístupná také přímo ze sklepa.

První patro je tvořeno třemi obytnými pokoji (7,5 m², 10,2 m², 15,5 m²) orientovanými do zahrady, jedním pokojem (15,2 m²) orientovaným do ulice, koupelnou s vanou (6 m²), samostatným WC, chodbou a podestou, kam lze umístit pracovní kout. Z chodby vedou výsuvné schody na půdu, kterou lze využít jako další úložný prostor. Největší pokoj má výstup na lodžii (4,5 m²). Podlahy - parkety, koberce, dlažba.

Dům je díky své orientaci a velkým oknům příjemně světlý a je kompletně podsklepen (prádelna, sušárna, dílna, spíž, kotelna, místnost na zahradní nářadí). Na zahradě je zapuštěna nádrž na sběr dešťové vody – 500 l. Západní strana domu je zateplena, okna jsou původní dřevěná, stíněná na západní straně venkovními žaluziemi. Vytápění řešeno plynem; k dispozici je i kotel na tuhá paliva. Nemovitost je ihned obyvatelná. Právní služby spojené s převodem nemovitosti platí prodávající.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513881
Dispozice5+1
Dostupné od1. 4. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha162
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.